Forumet - Är jag ful???

Är jag ful???

2016 1 30

Spana också in:

nej, det är du inte. men vad vi säger bör egentligen inte ha någon betydelse, självförtroende ska inte byggas på andras åsikter. lär dig uppskatta dig själv som du är. ett tips är dock att börja träna, det hjälper en på väldigt många sätt, både fysiskt och psykiskt.

edit: misstänker dock att du är ett troll, om du är det tycker jag att du ska ta och fundera över vad du egentligen gör med ditt liv.
Jag personligen tycker det, ja.

Förhoppningsvis går du hem hos någon människa där ute i det fria.. Om inte så lider jag med dig! [smile]

Det är bara till att acceptera att vi fula här på detta klot ej är skapade i syfte att förröka oss eller skapa sexuella relationer till folk i huvudsak.

Vi har ett annat öde med andra ord och det gäller att klura ut vilket, jag har nyligen fått reda på detta genom tecken som har uppenbarat sig för mig de senaste dagarna. [y]
Vippen:

Skulle också vilja ha sådana tecken..


Det gäller att börja koncentrera sig på all den information som slingrar sig förbi oss i vardagen. Allt är liksom djupt dolda tecken för saker och ting som inträffar varje minut som går.

Det goda med det hela är hemligheten, med den rätta tekniken lär du dig snabbt att se Jesus i vart enda skyltfönster du passerar! [smile]
S3ON:

Det gäller att börja koncentrera sig på all den information som slingrar sig förbi oss i vardagen. Allt är liksom djupt dolda tecken för saker och ting som inträffar varje minut som går.Det goda med det hela är hemligheten, med den rätta tekniken lär du dig snabbt att se Jesus i vart enda skyltfönster du passerar!


Har faktiskt börjat lägga märke till en del sådant sedan ett tag tillbaka. Kan inte ge några konkreta exempel men det har varit en del "a-ha" moments som sakta smugit sig fram. Men som du säger det så slog du huvudet på spiken. Jag bör nog bli mer uppmärksam/öppen.

Menade du det med Jesus metaforiskt eller Jesus själv? [smile]
Vippen:

Jesus själv


Nu är jag inte så värst inläst i vad "metaforiskt" innebär, antar att Jesus har sett till att jag ej under min tid har haft i nöd att uttrycka mig på sådant vis.

Hur som helst, Jesus är Jesus.. Han är den samma nu som han alltid har varit, enda skillnaden är hans sätt att närma sig människor.. I huvudregel gör han ej detta utan vill att folk kontaktar honom personligen, detta för att slippa eventuella missförstånd på vägen så att säga..

Du bör definitivt jobba på delen att bli mer uppmärksam!
S3ON:

Nu är jag inte så värst inläst i vad "metaforiskt" innebär, antar att Jesus har sett till att jag ej under min tid har haft i nöd att uttrycka mig på sådant vis.Hur som helst, Jesus är Jesus.. Han är den samma nu som han alltid har varit, enda skillnaden är hans sätt att närma sig människor.. I huvudregel gör han ej detta utan vill att folk kontaktar honom personligen, detta för att slippa eventuella missförstånd på vägen så att säga.. Du bör definitivt jobba på delen att bli mer uppmärksam!


Du får ursäkta mig. Jag har en förmåga att alltid välja "fina" ord. Metaforiskt = symboliskt och i detta sammanhang försökte jag fråga dig om du menade Jesus som en symbol för bra saker, eller om du faktiskt menade personen Jesus. [smile]

Du behöver inte berätta för mig vem Jesus är, jag känner honom! [smile]

Ska definitivt bli mer uppmärksam [y]
Nejdå, du har ganska rena drag. Du ser i mitt ut att hamna på den övre delen av ok-skalan. Det är bra. Men ens utseende är egentligen inte relevant för ens självkänsla. Det innebär att man kan vara deformerad och ha en arm stickandes ur pannan, men ändå tycka om sitt yttre. Allt ligger i det psykiska. Därav råder jag dig att försöka hitta självhjälpsböcker och kanske googla runt och se vad du kan hitta för tips som kan hjälpa dig komma en bit på den vägen.

Hoppas att det går bra för dig och att du kan känna dig mer nöjd med dig själv. Lycka till och kram!