Forumet - är jag gravid?

är jag gravid?

563 0 14
är man gravid om har vart lite illamående(inte mycket, mest på morgonen som vanligt när man behöver äta) , gråter väldigt lätt men de gör jag annars också, och känns som min mage är hård men jag inbillar mej nog.. och de krampar lite i magen som när de är ägglossning(typ som innan mensen), men jag mår inte illa av lukter eller så :) och jag går på p-piller så jag funderar om dom verkligen funkar! just nu är jag väldigt rädd att de är något, eftersom jag bara är 16. och senast jag hade sex var i lördags och efter de har ja bara vart orolig, men som sagt de kanske är inbillning. vad tror ni?

Spana också in:

Bra idé att skriva en tråd här på Ungdomar.se!
Här är vi nämligen många med möjlighet att läsa bokstäver och därigenom få ut information om personen som skriver, information som exempelvis graviditet eller sjukdom.

Jag ser i dina bokstäver att du möjligen är gravid (det har gått för kort tid för att se säkert) men jag ser också att du saknar hjärna.
Snälla.. Ingen är kan avgöra om du är gravid eller inte .__.'!
Må illa kan du göra av många orsaker, gråter väldigt lätt kan man göra av många orsaker, magen kan vara hård av många orsaker osvosv.

GÖR ETT TEST FFS o_O' Då får du reda på det..!
Och om du nu GÅR på dina p-piller, så föreslår jag att du istället stoppar dom i munnen .. [y]