Forumet - Är jag gravid?

Är jag gravid?

1259 0 8
För ungefär en vecka sen så hade jag och min pojkvän sex. Efter det så har jag känt mig väldigt konstig. 

Det började för några dagar sen med att jag var kissnödig, hela tiden. Gick på toa varannan kvart ungefär, jättekonstigt! Sen har jag mått illa lite till och från och har även fått ömma bröst. Har också haft riktiga humörsvängningar.

Och nu vaknade jag upp (klockan tre på natten) av att jag var helt kallsvettig och kissnödig. När jag väl kom in på toan och hade kissat så började mitt huvud dunka, hörde ingenting förutom som ett slags pipljud, mådde riktigt illa och det kändes som att jag skulle spy. Jag tänkte resa mig upp och kasta vatten i ansiktet för att se om jag skulle må bättre. Men när jag väl gjorde det så märker jag hur det blir svart lite till och från och jag känner mig helt snurrig. Jag tänkte att jag behövde lägga mig ner så jag la mig ner i badkaret och här ligger jag nu alldeles ovetande om vad som pågår.

Spana också in:


Beauxgoris:
Annars kan hon glida ner till närmsta matbutik och köpa ett test för typ en hundring max. Få svar redan ikväll. 
Ett graviditetstest visar oftast rätt svar efter ca 3 veckor har jag för mig.. så förstår inte varför det skulle vara särskilt bråttom genom den aspekten. För det andra var det bara ett förslag om man kanske vill spara pengar och samtidigt prata med någon, alltså inget tvång från min sida. Självklart hennes egna val i slutändan och ingen annans.