Forumet - Är jag i puberten?

Är jag i puberten?

1158 0 14
Hej hej jag är en kille på 14 år som undrar om jag är i puberten och om jag kommer växa så mkt mer, jag är väldigt kort. (endast 155 cm) Jag har fått hår på snoppen o så men jag har inte fått mörkare röst eller nåt sånt, jag är mest orolig för min längd. Så det jag försöker säga/fråga är , är jag i puberteten och kommer jag bli längre? Min mamma är 1,67 och min farsa 1,76, jag har en bror på 1,83, han är 19. Dom flesta männen i min släkt är under 1,80. Om ni tror jag kommer växa mer, var snäll och säg/gissa hur lång jag kommer bli. [smile][smile][smile] HJÄLP HJÄLP[bigsmile][bigsmile] o borde jag ta sånna där hormon piller elr nåt? min bror säger att jag ska äta gröt o sova mkt!


EDIT: Har fan en syrra på 12 år som nästan är längre än mig.

Spana också in:

Minns ej när jag började växa, men kom nog inte in på puperteten förens jag var 15 har jag för mig.. Men växte på längden innan dess.. Vet om en bekant snubbe som är 155cm lång och 20år så det är ju inte omöjligt att det blir så, even though hans morsa är lika kort.. Du växer nog ska du se!
wiieee11:

1,70 max.


Antingen så är du dum i huvudet eller så trollar du hårt.

Men ja du kan bli ganska mycket längre, jag kom in i puberteten i slutet på femman kanske, var väl runt 170 då kanske, lite kortare möjligtvis men växte väl uppskattningsvis 20cm på några år, har dock inte växt speciellt mycket sedan åttan.
Dan_the_ironman:

Antingen så är du dum i huvudet eller så trollar du hårt.Men ja du kan bli ganska mycket längre, jag kom in i puberteten i slutet på femman kanske, var väl runt 170 då kanske, lite kortare möjligtvis men växte väl uppskattningsvis 20cm på några år, har dock inte växt speciellt mycket sedan åttan.


jaja haha kbry [cool]