Forumet - Är jag inte längre kär i flickvännen?

Är jag inte längre kär i flickvännen?

4688 0 33
Jag är en kille på 18 år som har varit tillsammans med en tjej i ca ett halvår nu. Vi har haft ett helt underbart förhållande och vi båda känner varandras vänner vilket har gjort att vi har haft enkelt att umgås med varandras vänner på fester osv.

Nu på senaste har jag känt att jag har börjat tappa mina känslor för henne.. jag ville inte vara med henne och när vi pussades och kramades så kände jag ingenting. Jag tog upp detta med henne och hon blev jätte sårad och när jag såg henne gråta så kom känslorna tillbaka för en kort sekund och jag bröt ihop själv men sedan var dom borta lika snabbt..

Dagen efter jag berättade så kom hon med idéen att vi ska ha ett uppehåll på 1 vecka och se hur det känns. Vi satt länge och diskuterade detta och kom fram till att vi ska ha ett uppehåll men vi ska inte vara med någon annan eller göra något ovanligt, bara bryta kontakten i 1 vecka.

Nu är det så att jag kan inte sluta gråta.. kollat på alla våra bilder och filmer och tårarna slutar inte rinna.. och bara tanken på att hon ska vara med någon annan gör mig jätte ledsen..(detta är våran första uppehållsdag). Är det så att känslorna finns där iallafall eller är dom borta för alltid?
Oscar94:

Är det så att känslorna finns där iallafall eller är dom borta för alltid?


lite svårt för oss att säga. Men man kan inte känna något konstant hela tiden, så ge inte upp ännu bara för du känner dig lite vilsen. Ta en paus och sen träffas och se då hur det känns. Om det inte funkar så funkar det inte, men ge inte upp än!

Spana också in:

sen så är jag inte säker men jag kanske vet varför iallafall en liten del varför de blev såhär.. min flickvän har testat på väldigt mycket i livet (då menar jag med killar osv.) medans jag har inte gjort något alls i princip. Jag känner att jag vill vara med min flickvän för alltid på ett sätt men på ett annat sätt så vill jag bara ut i världen o testa på allt o lixom "leka av mig"..

Vi testade att ha uppehåll från sex under förra veckan (har ff inte haft det) pga en annan orsak men den hör inte hit, och jag har bara kännt en större och större lust att komma ut i världen efter det.. detta med att jag började tappa känslor kom nog efter att vi slutade också och jag började tänka i andra banor..
framtidskon:

det är helt förståeligtprata med henne om det hon kanske finns kvar där sen ändå


ah näe hon skulle inte finnas kvar det vet jag redan.M00N:

Det kanske bara har blivit vardag för er?


ah känns typ som att vi bara har tagit varandra för givet, lixom ingen spänning överhuvudtaget i vårat förhållande längre..
Nintendo:

Nää. Hade mitt pirr försvunnit så tidigt i en relation så hade jag nog avslutat den och antagit att jag ej är kör [crazy]


men, ett halvår liks? D: ofta man känner sig pirrig och nykär så länge?!!! är ju verkligen snorlång tid!!![surprised] tycker den känslan brukar finnas kvar i max typ ett par veckor, sen blir det mer "ah det är väl helt ok", sen efter ett par månader max typ "näää nu orkar jag inte med det här mer".

fast asså är ju jättegullit med folk som kan va ihop jättelänge osv. förstår mig ba inte på det[sad]
Nintendos BFF:

är ju verkligen snorlång tid!!! tycker den känslan brukar finnas kvar i max typ ett par veckor, sen blir det mer "ah det är väl helt ok", sen efter ett par månader max typ "näää nu orkar jag inte med det här mer".


Du har kanske aldrig varit kär i någon, vavava [blush] Var förälskad typ... de första 1,5 åren osv, massa pirrpirr. [blush]