Forumet - Är jag mentalt sjuk? [tjej, 17]

Är jag mentalt sjuk? [tjej, 17]

6487 0 27
Jag är självmordsbenägen...har försökt att ta självmord men jag är för feg, jag vågar bara skära mig med en rakhyvel och inte med en kökskniv. Och en gång åt jag 30 sömntabletter "50 milligram" men överlevde. Jag är så jävla deppig och känner mig som en nolifer. Jag har bara 3 vänner, min mamma, min bror och en vän jag har känt sedan jag var 10 bast. Jag vill inte ha fler vänner än så. Jag älskar att vara ensam och vågar inte gå ut eftersom jag känner mig så ful + att ifall någon avlägsen vän skulle få syn på mig och som skulle vilja prata med mig. Jag går inte i skolan, jag är nog Sveriges största skolkare :) jag har bara gått 8 gånger i skolan, och det var för ett år sedan. Jag har sammanlagt skolkat 3/4 år. Jag tror jag är mentalt sjuk eftersom jag tror också att det finns aliens som tittar ner på mig och att de ska plocka upp mig i sina ufon. Jag tittar på dokumentärer om dem 24/7...det känns som om jag inte har några känslor. Haha, och jag har alltid - I HELA MITT LIV, känt att jag är 'the chosen one" som Jesus tex -.- jag vill inte träffa en psykolog för då kanske jag inte får barn i framtiden...för ifall man är 'mentalt sjuk' så får man väll inte ha det. Och jag älskar barn. Om jag inte får ha barn...så tar jag självmord. Ett barn skulle göra mig så glad, barn är det enda som ger mig glädje. Min systerdotter gav mig en kram och sa "jag älskar dig"...då fick jag en stark varm våg av kärlek och lycka, den typen av lycka har jag inte haft på flera år. Det var som ett plåster på såret [såret är min deppresion]. Är jag mentalt sjuk? Eller är jag bara starkt deprimerad? 

Spana också in:


gullenulle: Och en gång åt jag 30 sömntabletter "50 milligram" men överlevde.
Det existerar inga sömnmedel som går att ta livet av sig med längre (utan att behöva arbeta rejält på det), så inte direkt förvånande.

I övrigt bör du fundera på om du verkligen tycker som du gör om saker eller om det är tvångsmässigt för att skydda dig.

FNÖ:
du ljuger!!!!Förvånad

Oh shit, i'm compromised!
Sanningen är att chipstillverkarna har ett gäng magiker i sina källare som ser i sina kristallkulor när någon snaskar chips.
När tillräckligt många påsar blivit uppnådda, ja då jävlar blir det avada kedavra för hela slanten!
Anledningen till detta är att chipstillverkarna fått i uppdrag av Hitlers arvingar att utrota människor med dålig disciplinBlinkgullenulle: Jag är självmordsbenägen...har försökt att ta självmord men jag är för feg, jag vågar bara skära mig med en rakhyvel och inte med en kökskniv. Och en gång åt jag 30 sömntabletter "50 milligram" men överlevde.

varför?
gullenulle: . Jag har bara 3 vänner, min mamma, min bror och en vän jag har känt sedan jag var 10 bast. Jag vill inte ha fler vänner än så. Jag älskar att vara ensam och vågar inte gå ut eftersom jag känner mig så ful + att ifall någon avlägsen vän skulle få syn på mig och som skulle vilja prata med mig. Jag går inte i skolan, jag är nog Sveriges största skolkare :) jag har bara gått 8 gånger i skolan, och det var för ett år sedan. Jag har sammanlagt skolkat 3/4 år.
Förvirrad

gullenulle: Jag tror jag är mentalt sjuk eftersom jag tror också att det finns aliens som tittar ner på mig och att de ska plocka upp mig i sina ufon. Jag tittar på dokumentärer om dem 24/7...det känns som om jag inte har några känslor. Haha, och jag har alltid - I HELA MITT LIV, känt att jag är 'the chosen one" som Jesus tex -.- jag vill inte träffa en psykolog för då kanske jag inte får barn i framtiden...för ifall man är 'mentalt sjuk' så får man väll inte ha det. Och jag älskar barn. Om jag inte får ha barn...så tar jag självmord. Ett barn skulle göra mig så glad, barn är det enda som ger mig glädje. Min systerdotter gav mig en kram och sa "jag älskar dig"...då fick jag en stark varm våg av kärlek och lycka, den typen av lycka har jag inte haft på flera år. Det var som ett plåster på såret [såret är min deppresion]. Är jag mentalt sjuk? Eller är jag bara starkt deprimerad?

du är inte sjuk för att du sett aliendokumentärer, men du ska inte känna dig speciell. det är typ dåligt. och du måste gå i skolan.

Johansson: Hur går det ihop? Om man tar en stor överdos av något så dör man av det?
Ja, om man trycker i sig obscena mängder, dvs. hundratal efter hundratal så kan man dö, men som sagt, det kräver en del arbete

tanklösatankar: Men egentligen så finns det ju, om du äter för många doser/tar det fel så kan du ju dö utav det.Nu tror jag nog dock att hon tog sömntabletter som inte hade det medlet i sig, men om du doserar det fel kan du svimma och i värsta fall dö!
Och vilket är det medlet du pratar om?

Angelize: Och jo alla oavsett föräldrakvalite får skaffa barn
fast alla får ju inte behålla vårdnaden om dem. vilket ju är som det ska vara då alla inte kan ta hand om barn på ett bra sätt. dock behöver man ju inte ha någon diagnos för det.
Trolleeet: Att ta 50 sömntabletter hjälper fan inte, testa med typ blodtryckssänkande och lite paracetamol, det har funkat på mig!

paracetamol hjälper inte mot ångest, om det var det du syftade på.

Chuz Martinez:
Det existerar inga sömnmedel som går att ta livet av sig med längre (utan att behöva arbeta rejält på det), så inte direkt förvånande.

I övrigt bör du fundera på om du verkligen tycker som du gör om saker eller om det är tvångsmässigt för att skydda dig.

Det beror helt på ens vikt etc.


Jag tycker absolut att du ska söka hjälp. Det är inget fel i att må psykiskt dåligt. Kram!

isola:
fast alla får ju inte behålla vårdnaden om dem. vilket ju är som det ska vara då alla inte kan ta hand om barn på ett bra sätt. dock behöver man ju inte ha någon diagnos för det.

paracetamol hjälper inte mot ångest, om det var det du syftade på.

vem fan har sagt att paracetamol ska fungera mot ångest? då ska hon ha typ lergigan, atarx etc