Forumet - Är jag misslyckad för att jag har få vänner?

Är jag misslyckad för att jag har få vänner?

596 0 13
Jag känner mig ganska misslyckad för att jag har inte så mycket vänner. En av mina bästa vänner är väldigt omtyckt och har väldigt mycket vänner, ytliga som nära. Det känns som att folk inte gillar min personlighet alls och att jag borde försöka ändra mig. Hur blir jag omtyckt som min kompis? Just nu är jag liksom bara den misslyckade skuggan till alla.
Om du känner dig misslyckad så ja, jag litar på dina känslor. 

Du kan såklart anpassa din personlighet efter andras önskemål, med vad tjänar du på det i det långa loppet? Jag föreslår att du bryter kontakten och påbörjar sökandet efter andra vänner som bättre matchar dig!! :))

Spana också in:

Se dig själv. Jobba med dig själv. Försök förstå vad det är med dig själv som kan tänkas pusha folk från dig?

Personligen är jag otroligt omtyckt av alla människor. Jag ses som en bra teamledare och kollega. Var en av de få som ställde upp för klasskamraterna när de hade problem. Dock är jag den som inte har någon nära. För min del är problemet alkohol. Sociala sammankomster bland mina tidigare klasskamrater handlar mycket om alkohol. I och med att jag inte dricker alls och aldrig gjort är inte jag en av dem man hör av sig till för att hänga. Lite tråkigt, men det är som det.

Det gäller att hitta vad det är med en själv som får andra att avstå. Sen kan det lika väl hänga på dina vänner; Att de inte är tillräckligt mogna eller vad det nu kan vara?