Forumet - Är jag "slampig"?

Är jag "slampig"?

2144 0 22
Jag älskar sex. Och i rädsla att i skolan bli kallad för en massa dumma saker så har jag blivit medlem på sex kontakt som är en datingsida. Genom denna tjänst ligger ja 3 ggr i veckan med folk, och detta är okända folk som jag egentligen inte vill göra de med men måste då jag löper chansen att bli kallad en massa dumheter annars.

vad kan jag göra alternativt? tips uppskattas?

Spana också in:

SaraOlsson:

Genom denna tjänst ligger ja 3 ggr i veckan med folk, och detta är okända folk som jag egentligen inte vill göra de med men måste då jag löper chansen att bli kallad en massa dumheter annars.


stora frågan är, vill du eller vill du inte ligga med dessa människor? egentligen.
Du kanske har formulerat dig fel, för det verkar som om du skriver att du har sex med personer du inte vill ha sex med?

Det låter konstigt för en sexuellt lagd person, när det blir ännu viktigare att man attraheras av de man har sex med.

Att du vill undvika dåligt rykte och därmed utsättas för en orättvisa trots att du inte gör fel är förståeligt. Om man vill undvika dåligt rykte och samtidigt ha flera sexpartners så är en nätsida ingen dålig lösning. Det är bättre att göra så än att ha sex med personer i skolan, eftersom detta kan ge en dåligt rykte. Men: välj bara ut de du vill ha och ha aldrig sex med någon du inte vill ha.

Hur som helst: bry dig inte om vad som är "slampigt" eller inte. Sådana begrepp finns bara pga orättvisa traditioner och sedvänjor.