Forumet - Är kär i min bästa kompis (Tjej) + (tjej) =?

Är kär i min bästa kompis (Tjej) + (tjej) =?

2222 1 6
Hej! 
Jag är en tjej i 18 års åldern som har känslor för min bästa kompis. 
Jag vet att hon inte är intresserad av tjejer och hon har typ en kille. 
Jag är älskar henne så sjukt mycket och jag berättade det för henne. Hon tyckte inte det var konstigt och hon hade anat att jag var lite kär i henne. Vi är fortfarande vänner och vi umgås lika mycket som förr, men det gör så ont att se henne med någon annan. Jag försöker få bort smärtan men det går inte, jag vill vara med henne samtidigt som jag plågar mig själv. Nu har hon blivit tillsamans med sitt ex igen och att se dem pussas osv är inte det roligaste. 
Ibland känns det också som att hon gör saker med han bara för att visa att hon typ inte är bi/lebb ni fattar vad jag menar. Men jag vill inte att vi ska sluta umgås! 
Jag skulle göra vad som helst för henne! 
Jag känner också en press på mig att jag ska hitta någon annan för att visa att jag kan komma över henne. 
Vad ska jag göra, jag hoppas på att mina känslor för henne bara kan flyga iväg samtidigt som  jag älskar dem.
Gud vad komplicerat liv jag har! 
// RebeccaH

Spana också in:

Jag förstår din smärta men så länge hon och personen hon är ihop med just nu är fortfarande i ett förhållande så finns det inte mycket man kan göra. Det är bra att ni är fortfarande vänner och fortfarande umgås iallafall, jag förstår att det kan bli svårt men det enda alternativet jag kan komma på är att du vänjer dig med att vara hennes vän än så länge. Det verkar inte som att hon vill sluta umgås så du behöver inge oroa dig för det. Att det märks att hon gör sånt för att visa att hon inte ä bi/lebb får det att verka som att det beror på att hon försöker visa att hon vill vara bara en vän än så länge hon och någon annan är ihop. Så hon vill faktiskt vara vän med dig men tyvärr endast vän än så länge hon har en annan partner, jag förstår att det kan bli svårt att acceptera, tankar man får som att man tillexempel skulle passa bättre ihop, du skulle göra vad som helst för henne och mer på ett bättre sätt än den här partnern hon har just nu. 

RebeccaHolst: Vi två har gått igenom så sjukt mycket osv så jag tror mest att jag är rädd att förlora henne pga av de känslorna jag har även fast hon har sagt att vi alltid kommer vara vänner.
Jag är en sådan människa som har svårt att lita på folk samt jävligt svårt att förlora människor som jag tycker om. 
Modigt att du sa det! Men nu har du gjort det du kan göra, och hon har inte visat något intresse. Ni är ju fortfarande vänner fastän du har sagt att du har känslor för henne? hon verkar som en bra person som respekterar dina känslor. Så lita på henne, och kom över henne. Träffa andra bi/homotjejer så länge tills det gått över. Även om det är svårt!