Forumet - Är Kitimbwa Sabuni dum i huvudet?

Är Kitimbwa Sabuni dum i huvudet?

3537 1 12
Kitimbwa Sabuni är talesperson för Afrosvenskarnas Riksförbund och verkar ha ett rasistkort i varje ficka. Nu har han tydligen fått för sig att det är rasism att doppa runda kakor i choklad samt sätta ögon och hår på dessa så att de skall föreställa en "gubbe". Kan en mentalt frisk människa med sund världsbild komma på tanken att detta skulle vara rasism? Begriper inte människan att han förlöjligar hela rasistdebatten med sin häxjakt på bakverk. På World Art Day 2012 så hittade käre Kitimbwa ett annat rasistiskt konstverk/bakverk som dessutom var skapat av en konstnär med afrikanska rötter. 

Vad är det för fel på människan? Finns det någon som håller med Kitimbwa?

Artikel relaterad till texten ovan: http://www.expressen.se/kvallsposten/konditori-kritiseras-for-rasistiska-bakverk/

Spana också in:

Kitambwa Sabuni är en enda stor parodi på sig själv. Skulle tippa på att han har mindervärdeskomplex för att hans syster lyckades komma in i regeringen, men att han själv aldrig åstadkommit ett nickel i hela sitt liv mer än att paratisera på skattepengar. Man kan ju undra vad han gör i Sverige med alla hemska rasistiska svenskar och deras ännu hemskare superduper dödsknarkarnazistrasistiska främlingsfientliga bakverk.

Kitimbwa förlöjligar bara den antirasistiska rörelsen när han bedriver häxjakt på kakor och choklad. Hade de mörka kakorna legat i en förpackning med varumärkesnamnet "Tjuvkakor", då hade vi kunnat tala om rasism eftersom ett visst negativt stereotypiskt beteende då kopplats ihop med en viss hudfärg.

Men ett mörkhyat ansikte är inte rasism, precis som den vita kakan där inte är rasism på något sätt heller.
Vet ni hur mycket Afrofjollornas riksförbund får i bidrag? Vi snackar miljoner. Här kan ni läsa lite hur de myglar och fuskar med medlemsantal:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/tre-av-fyra-har-hoppat-av_439767.svd

De gör inget annat än gnäller på töntsaker som "rasistiska" leksaker och "rasistiskt" godis. Förmodligen skrattar de hela vägen till banken åt den svenska PK-andan som gör deras verksamhet möjlig.