Forumet - är människor dumma i huvudet?

är människor dumma i huvudet?

1367 0 41
För ett tag sedan frågade en vän till mig om jag visste någon singel brud som han kude chatta med, mitt ex och jag har fortfarande kontakt fastän vi gjorde slut för 2 år sedan, så jag gav han hennes, nu en vecka senare så håller de på att skriva hur mycket de älskar varandra osv, jag vet (eftersom jag snackat med mitt ex) att den ända gången de snackat var när de träffades på stan då de pratade i 6 timmar, förutom det har de inte pratat ens på msn.
DE HAR PRATAT I SEX TIMMAR OCH SÄGER REDAN ATT DE VET ALLT OM VARANDRA![mad]
När hon och jag blev ett par hade vi pratat i 7 månader och visste fortfarande relativt lite om varandra, jag vet att hon ändrar sin "personlighet" efter sin omgivning bara för att bli accepterad, och han gör samma sak, jag vet egentligen inte hur han är, men jag vet ganska bra hur hon är, den enda saken de har gemensamt är att hon har aspbergers och han adhd. samma sak gäller egentligen de flästa av mina kompisar som jag sett blivit tillsammans med någon de mött samma dag, jag menar bara för att man pratar i mer än 3 timmar så vet man fan inte allt om varandra. sedan går de vidare och säger att det e kärlek osv osv, en vecka till 2 månader senare gör det slut, speciellt en av mina kompisar gör detta varje jävla månad, han lär sig fan aldrig. Jag vet fortfarande inte om det är så som man gör nuförtiden eller om det bara e jag som tycker det e fel för att det aldrig hänt mig, men om man tänker efter är det jävligt korkat gjort. vad tycker ni? Kan man verkligen hitta kärleken så lätt eller är de flästa bara dumma i huvudet och helt jävla körda frrån allt hjärn-runk de sett på tv där en snygging hittar sin sanna kärlek genom att han ser en snygging när han köper kaffe på morgonen?

ni får ursäkta stavningen jag är jävligt groggy pga febern och att jag e jävligt förbannad, eftersom jag skriver detta efter att ha pratat med båda, blivigt förbannad och blocka båda. skriv järna vad ni tycker/ egna erfarenheter osv.

Spana också in:

kan någon snälla ta detta på allvar?
om ni har en åsikt om hur dum i huvudet jag är bara för att jag har blivigt för störd pga vad andra gör, kan ni väl förfan motivera det bra.

och btw, om detta var nått ni upplevde varje jävla dag och hör om hela jävla tiden tror jag också att ni tillslut kommer blir förbannade.
ennie:

hehe det är inte konstigt


hur kan inte det vara konstigt? menar du att om vi pratar med varandra i sex timmar, vet du då hurdan person jag är, vad jag gillar vad jag hatar? nej, för somsagt så anpassar sig alla alltid till omgivningen att se hur en människa egentligen är kan ta jävligt lång tid, det tog förfan nästan tre år för mig att se hur mitt ex egentligen var.
Darth:

hur kan inte det vara konstigt? menar du att om vi pratar med varandra i sex timmar, vet du då hurdan person jag är, vad jag gillar vad jag hatar? nej, för somsagt så anpassar sig alla alltid till omgivningen att se hur en människa egentligen är kan ta jävligt lång tid, det tog förfan nästan tre år för mig att se hur mitt ex egentligen var.


Nej, det funkar väl inte alltid så för alla, men om man har tur. Och vadå egentligen är? [shake]
Tar ju betydligt mycket längre tid än 6 timmar för att lära känna en person på djupet. Visst, man kan ju lära sej om saker som tex favorit färg, hobbys, intressen etc. Men själva människan tar ju tid att lära känna. Vilja, åsikt, reaktioner, personlighet överhuvudtaget. Svårt att klämma in allt det på 6 timmar. Plus att alla brukar inte heller visa sitt riktiga jag i början, brukar smyga fram lite senare. Men men, man får låta folk göra sina misstag, dom lär sej väl förr eller senare antar jag.
Darth:

aspbergers och han adhd


Jag har några kompisar som har båda. Och ja... En gemensam nämnare förutom att de går på medicin är att de blir tillsammans med personer lika snabbt som de dumpar. Och av någon konstig anledning så dras de ofta till andra som är sjuka, och alltid tar det slut pga att de är sjuka.

Så, du behöver nog inte oroa dig... Det är inte så jätte normalt att "normala" personer gör så där. Och i de fallen så är de oftast desperata efter kärlek och har någon slags drömbild av personen, de tror sig veta allt. Men efter några veckor nån månad så får de reda på saker om personen som gör att drömbilden faller ihop, och då är det inte lika kul längre...
Numbero two:


Är du allvarlig eller skämtar du nu? För det första så är det ingen sjukdom, det är ett funktionshinder. För det andra så finns det olika nivåer inom autism, bara för man har en diagnos så behöver den inte vara tillräckligt stark för att man ska behöva ta medicin pga den, sen att personerna skulle dumpa människor snabbare bara pga deras funktionshinder är bara något du själv har hittat på. Inget illa menat emot dej personligen, jag gillar bara inte när folk påstår enmassa om saker som dom själva inte vet nånting om.
Darth:

Kan man verkligen hitta kärleken så lätt eller är de flästa bara dumma i huvudet och helt jävla körda frrån allt hjärn-runk...


Naah, alltså det är är så olika. De flesta jag känner är jävligt försiktiga, för att de inte heller vill liksom få känslor för lätt elelr att det ska gå för fort fram eller tycka om någon för mycket och sedan blir det inte av iaf. Det blir bara stökigt och jobbigt. Antingen satsar båda eller så blir det ingenting.

Det där är väl snarare något som människor lär sig med tiden och upplever själva. För vissa tar det längre tid och för andra så fattar de ganska snart vad som gäller för en. Vissa kan se att några kanske inte är lika seriös som en själv, kanske inte "lekt av sig färdigt" etc. vissa vill liksom lära känna den egentligen främmande människan innan man vågar/vill släppa in någon i sitt liv.

Tror att många är ganska navia och blåögda idag och tror så mycket, ja tanke på hur lätt det är att faktiskt prata med helt främmande människor och att folk i största allmänhet blivit mer "öppnare" eftersom de tror att de är skyddade bakom en påhittad alias.. men men.. Men så finns det faktiskt dom som blivit "brända" och ångrar sig eller råkat ut för att bli sårad att man blir lite mer försiktig och eftertänksam nästa gång. Ett sätt att skydda sig. Vissa bryr sig om sånt men andra kanske har gett upp till o med?

Så var glad att du är du och att du inte är som alla andra! [y]