Forumet - Är man ful eller fin?

Är man ful eller fin?

635 0 25
soanonym:

Hur vet man om man är ful eller fin?

Det sägs att skönhet sitter i betraktarens ögon, fast om man själv tycker att man inte är FIN hur ska då andra göra det?
fattar inte...


Haha, alla har väl för fan itne samma smak?

Jag brukar sitta i skolan och ranka tjejerna 1-10 med polare och det visar sig faktiskt att de som är mina 9or kan vara deras 4:or.

Det betyder att en jag skulle ge rätt mkt för att få knulla med, kanske till och med betalat en taxi tillsammans skulle de blivit äcklade av att umgås med sexuellt.

har du tyr guillar någon ditt utseende, har du otour så ej :) Bara att ragga på!

Spana också in:

En verkligen intressant fråga om jag ska vara ärlig. Menar, Man vet ju inte om man andra tycker att man är fin eller inte. Men jag har märkt att det är inte utsidan som ger en tjej. Det är insidan. För jag själv tycker jag är ful som fan. Men det verkar som tjejer tycker raka motsatsen. Men det är en fråga som helt enkelt inte går att besvara [crazy]
louie:

Att snyggheten kommer inifrån stämmer för mig!
En "mindre snygg" kille som visar sig vara snäll blir snygg/are. Och tvärtom.


Håller med när det gäller tjejer. En tjej blir snyggare/vackrare om det visar sig att hon är snäll, intelligent eller har liknande åsikter/ intressen som jag.
ADRENALIN:

Jag brukar sitta i skolan och ranka tjejerna 1-10 med polare och det visar sig faktiskt att de som är mina 9or kan vara deras 4:or.


haha omg, hoppas inte någon gör det på min skola. nu kommer jag att tänka hädanefter när jag går runt i korridorerna "tänk om de där borta sitter och rankar mig som typ 2:a nu" och bli lite ledsen i ögat [tard]