Forumet - Är min kärlek besvarad?

Är min kärlek besvarad?

3420 1 13
Hej! Jag är en tjej på 17 år, och jag är kär. Jag är så himla himla himla kär i en kille som går i min parallellklass. Dock vet jag inte om mina känslor är besvarade, och därför skulle jag vilja att några av er svarar vad ni tycker om det jag skriver nu, och om ni tycker att han beter sig som att han gillar mig för jag kan inte tyda sådant.

För det första har vi pratat konstant varje dag i en månad idag. Innan vi började prata så träffades vi vid en sjö på kvällen, och han följde mig hem utan att jag behövde be om det. Vi kände alltså inte varandra då. Sedan pratade vi i två veckor, och efter det träffades vi på en fest. Jag grät, för jag gråter alltid när jag är påverkad, och han höll om mig. På samma fest så hånglade vi ca 7 gånger, jag var full å han spiknykter (det var nog hans första hångel någonsin). Sedan efter festen så hamnade jag av någon konstig anledning vid en affär helt ensam mitt i natten, och när han fick reda på det så cyklade han genast dit och följde mig hem.

Sedan har vi träffats 4 kvällar i rad, dock med andra kompisar, och vi har gosat mer och mer för varje gång. Senaste gången så somnade jag på hans bröst. Dock så vill han alltid gå hem efter och inte sova kvar, även fast dem andra kompisarna sover kvar. Varför?

Vi har inte kysst något mer, eftersom att ingen vågar. Tror ni att mina känslor är besvarade?

Och bör jag säga till honom att jag tycker om honom eller ska jag vänta tills han gör det? (om han gör det.)

Spana också in:

Det ser låter som att han gillar dig Blink Men säg inte på en gång att du älskar honom jag tycker att ni ska gå på dejter och känna varandra odenkligt först sen så kan du säga att du gillar honom när du känner för det Glad  Så ta det lugnt ta inte för stora steg på en gång ett tips du kan flörta med honom med kropp språk det är det första steget och se hur han reagerar  ta hand om dig och lycka till :D