öppnade flaskan (med såndär metallskruvkorv) på midsommar men drack inte upp allt. stängde flaskan och den har stått i kylskåpet sedan dess!
va tror ni
hahahah korK* inte korv
smaka
vill inte bli sjuk
nej det tror jag inte. men smaka. smakar det inte dåligt är det ingen fara.
du kan dricka den, om den smakar något vidare är väl en annan fråga, men den är knappast farlig. smaka och se om det är värt det.
njutbar kan jag inte tänka mig att den är i alla fall
alltså menade ju såklart om ni tror det smakar konstigt, fattar ju att det GÅÅÅR att dricka men okej, ska gå och smaka1
enhimmelskdrog:
vill inte bli sjuk
asså, vin kan ju inte börja mögla eller så på samma sätt som mjölk etc. vissa viner kan börja smaka dåligt efter ett tag bara.
farbror gugge:
asså, vin kan ju inte börja mögla eller så på samma sätt som mjölk etc.
Jodå, om det är svagvin. Tar bara lång tid. MVH erfaren
tyckte det var godare nu
fast det kanske beror på att det är kylskåpskallt nu och inte ljummet som det var på midsommar (vitt vin)
enhimmelskdrog:
fast det kanske beror på att det är kylskåpskallt nu och inte ljummet som det var på midsommar (vitt vin)
varför i helvete skulle någon dricka ljummet vitt vin?
Leijonsparf:
varför i helvete skulle någon dricka ljummet vitt vin?
jag hann ju inte kyla det
enhimmelskdrog:
jag hann ju inte kyla det
du får göra som familjen leijonsparf på um-träffar: ta en hink, fyll den med is, dumpa flaskan i hinken.
okej, inte på varje um-träff, men is har alltid visat sig vara bättre än ingen is.
Leijonsparf:
varför i helvete skulle någon dricka ljummet vitt vin?
Gillar en del vita viner lite ljummet. Halvsöta vita viner är ofta goda ljumma, tycker jag. Eller ja, ljummet som i kanske arton grader, inte tjugofem, då.
Samt gillar vaniljglass med ljumma vita muscatviner.