Aviseringar
Rensa alla

är mona walter en rasist?


Ämnesstartare

Exodus:

tycker hon inte det är jobbigt

lite svårt att komma ihåg ibörjan tror jag men har annars inte hört ngt


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Enligt politiskt korrekta mångkulturalister, ja. Mona Walter kritiserar Islam på grund av vad som står i Koranen och på grund av att många muslimer inte helt oväntat följer vad som står i Koranen. Då är man per automatik rasist enligt etablissemangets definition. 

Mona Walter är förövrigt ett utmärkt exempel på allt som är fel inom Islam. Hon lämnar på grund av alla odemokratiska inslag i religionen och blir sedan förföljd av muslimer. Icke-troende, och speciellt de som lämnat Islam, respekteras ju som bekant inte enligt regionen. 

Och samtidigt fortsätter den muslimska invandringen till Sverige utan några som helst begränsningar eller kontroller av vilka människor som kommer hit. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

pallante assp


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

sdfsdfsdgdsf:
Ja hon är bra, om muslimer inte ens tycker hon får prata om Islam så bevisar det bara att hon har rätt. De vill dölja saker och då vill de inte att någon kommer och säger som det är och ber dem ifrågasätta sin religion som går ut på att döda andra människor och annat dåligt. Såg att hon fått en del hat-svar. Trots att det hon säger är sjukt bra.

Rullar ögonen


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

isola:

då behöver du nog läsa på lite om hur kvinnor behandlas i somalia

Det är ett somaliskt problem och inte ett islamskt problem. muslimer i tex usa har ingenting med det och göra. Igen det är ett somaliskt problem och inte ett islamskt problem.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Kanske inte. Alla som kritiserar islam är inte rasister, men det är populärt bland rasister att kritisera islam.

1380781_543906672376778_8667743063200800


   
SvaraCitera