Forumet - ÄR NI NYTTIGA?

ÄR NI NYTTIGA?

1165 0 24
skulle ni säga att ni själva äter nyttigt.
typ.. fisk, sallad, fullkorn, grönsaksdipp i soffan på fredagen?
eller är det bara chips med läsk på menyn??

Spana också in:

Ingen kolhydratrik mat förutom nötter och fröer samt inget socker om en bortser från frukt och dadlar. (Är en fruktfanatiker/fruktoman)

Hur jag gick från att dricka energidricka varje dag och stoppa i mig en hel del sötsaker samt kolhydratrik mat till detta vet jag inte. Men jag mår betydligt bättre och har lätt att hålla min kost! Cool

Det kommer fuskdagar när jag äter ute, men det är ytterst sällan jag väljer sämre alternativ.

Edinburgh: Försöker, men misslyckas ofta. Har dragit på mig ett svårt beroende av att gå till en rätt prisvärd kinamatsbuffé på luncherna, men börjar tjocka till mig över magen och bröstet enbart på grund av den tror jag + drar en jävla massa pengar att käka lunch ute om dagarna. 

Borde nog dra ner på ölen också. 
Att äta ute jämt får pengarna att flyga ur fickan/kontot innan man hinner blinka. Ena stunden är de där, andra inte.

Hade själv min period när jag gick i nian och pluggade som en galning med inställningen att jag aldrig hann äta hemma på grund av stress. Då blev det mycket utemat och det kostade mig skjortan.

Tips: Köp ingredienser som du kan ha till många rätter. Sedan kostar vissa alternativ mer, menmen. Mycket glad
Är fan inte nyttig någonstans, måste ta o skärpa mig ganska så snart annars kmr jag få ångra mig bittert inom ett par år. Dra ner på ölen o tobaken är nog prio ett men har redan börjat dra åt snaran kring dessa onyttigheter så det är väl en bra början, måste bli bättre bara o banka in lite självdisciplin.

Draug: Är fan inte nyttig någonstans, måste ta o skärpa mig ganska så snart annars kmr jag få ångra mig bittert inom ett par år. Dra ner på ölen o tobaken är nog prio ett men har redan börjat dra åt snaran kring dessa onyttigheter så det är väl en bra början, måste bli bättre bara o banka in lite självdisciplin.
blire för jobbigt att minska direkt kan du ju ta det lite pö om pö