Forumet - är osäker...

är osäker...

449 0 30
Hej, jag har ett problem då jag blivit kär i en tjej i min klass och som alltid tänker man ju att hon är den rätta men ett stort problem kom upp nu på senaste tiden. Hon är den som är pratglad och är glad osv... Men senaste tiden är hon helt tyst när jag säger "Hej" så säger hon bara hej tillbaka men inget mer som hon gör med de andra utan det är hennes kompis som frågar läget och sånt, jag tycker det är lite konstigt då hon inte varit så mot någon och jag har känt henne sen dagis. Jag har sagt allt till min kompis som sa att han snackar med henne som vanligt vilket får mig att fatta noll är det något jag har gjort eller? Hon har aldrig varit tillsammans med en kille förut och jag har inte hört att någon gillar henne utom jag men hennes kompis är populär bland killarna i klassen... Jag måste få tips på om hon rent av dissar mig eller om hon är knasig då hon små ler åt mina tråkiga skämt.. Det är tecken på att hon gillar mig det har jag hört och läst på forumen men jag vill ta den säkra vägen eftersom hon är helt tyst mot mig..!

Tack i förhand allihop!
AirLove:

Jag måste få tips på om hon rent av dissar mig eller om hon är knasig då hon små ler åt mina tråkiga skämt.. Det är tecken på att hon gillar mig det har jag hört och läst på forumen


lulz whut?[rolleyes]

Btw;

kebu12:

Kanske själv skulle testa att fråga henne hur läget var någongång också[shake]

Spana också in:

nä jag ångrade mig lite efter att ha skrivit det, hon verkade ha gillat dig och så men vad gjorde du då - ingenting :D
jag har haft en tjej jag med som 'visade intresse' för mig och jag fattade noll så hon blev ..[tired] på mig
det är lite surt när hon nu öppnar upp sig och inte får svar, det får henne att känna sig oattraktiv så hon är nog rätt sur på dig för det .. det skulle vara det värsta jag kunde tänka på just nu.
hmm fråga hennes tjejkompis och lyssna noga [tard]
AirLove:

kan vara något jag borde göra.. jag har bara blivit så osäker när hon nu ser ut att dissa mig.


Ja. Ingen här vet varför hon helt plötsligt inte pratar med dig lika mycket. Det är det bara hon som vet. Och är man osäker ska man ju ta reda på vad som står på, inte sitta och grubbla. Värsta man kan göra är att överanalysera, mycket bättre att gå till botten med det genom att fråga ut källan, a.k.a den där tjejen.
ssannaek:

Tjejer brukar ibland spela svårfångade.


Väldigt ofta tror jag, när jag märker att en kille gillar mig så undviker jag att vara för "på" tillbaka, jag låter honom ta kontakt med mig. Och blir väldigt glad när det händer också, då är jag trevlig tillbaka..
låter väl löjligt men många killar är så att när tjejen är den som kontaktar killen brukar de tycka att man är påhängsen.

Tycker du kan fråga henne hur läget är och småprata lite, tror att hon gillar dig om ni i början pratade och hon sedan slutade så är det nog för att hon väntar på att du ska ta mer kontakt....dvs. hon spelar svårfångad...
Guzen Von Kuruzen:

det är hennes sätt att tala om för dig att hon inte är intresserad mera :/


tror jag absolut inte, som jag skrev ovan blir många tjejer mer avvaktande när de gillar någon bara för att de själva vill att killen ska ta kontakten..
jag kör alltid med den här taktiken och det har funkat bra hittills.