Forumet - Är på g med en kille, hjälp

Är på g med en kille, hjälp

1943 0 21

Hm okej, så såhär ligger det till.. jag träffade en kille på omegle (jag vet att det låter konstigt, men det finns faktiskt normala killar där oxå :p) men iaf, vi började skriva på fb och började snacka på skype i flra timmar på kvällarna i några dagar nu. Han verkar supersnäll och så, han är 20 år i år, alltså tre år äldre än mig, men det är ju inte så mycket? Han går på högskolan och pluggar till civilingenjör, så han är smart :) Men vi vill träffas och vi försökte komma på nåt att göra i stockholm, eftersom han bor i västerås så tänkte vi att vi kunde träffas här. Först kom vi fram till bio och så men sen så tänkte vi att det vore roligare att se på en massa skräckfilmer hos honom, då han bor sjv i en lägenhet. och eftersom han bor i västerås så kan jag ju lika gärna sova över oxå, men jag undrar bara, är det smart? uh har ingen aning. Jag blir såhär lite nervös för jag har inte haft någon kille förut elr så.. har ni några svar? skulle vara jätte snällt :)

Spana också in:

Har flera gånger träffats med planerad övernattning och har alltid upplevt det som trevligt och rätt ofarligt. Även om det inte blivit sex. 

Men skulle nog råda att träffas över den dag/kväll i Stockholm före att göra det, om du verkligen verkligen inte litar och känner dig säker i honom.