Forumet - Är pappa en incestofil?...

Är pappa en incestofil?...

1731 1 8

Min pappa har börjat glo på mig på ett äckligt sätt.Ända sen jag började få lite former.Det känns jätte äckligt och. Obehagligt.När jag var i duschen så kom han in i där för han skulle gå på "toa".Han sa "Det gör väl inget vi behöver väl inte skämmas för våra kroppar?..."Jag lite tveksamt "nej?Det tror jag inte..."Sen såg jag att han fick bånge!!Hjälp?Tänk så skulle han våldta mig!!

Kommentarer (2)

  1. Men fy, bröt han sig in där i duschrummet eller var dörren olåst?! 

  2. Det var öppet jag trodde ju inte att han skulle gå in där....

Senast ändrad 19 May 2013, 17:05 av Åtta
Tråden har 8 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

det kan ju vara bra att inte tolka in för mycket i vad du upplever, heller. jag menar, det kan vara så att du läser in grejer som inte finns där, eller helt enkelt övertolkar saker, om så är fallet så känns det inte värt att potentiellt krångla till familjesituationen skitmycket.

men, om det skulle vara så att han faktiskt gör något sexuellt som är riktat mot dig så ska du definitivt prata med någon om det. är det däremot så att det rimligen kan röra sig om tillfälligheter och feltolkningar, och du ändå känner dig alldeles för obekväm för att vänta och se vad som händer, prata med honom om det. du behöver inte uttryckligen fråga honom om han vill ligga med dig, direkt, men du kan ju helt enkelt säga till honom att du inte är bekväm med att han, typ, går in i badrummet när du är där. kan mycket väl åstadkomma samma sak, men kommer inte bli alls lika obekvämt om det är så att det är en feltolkning från din sida. du har inte direkt något att förlora på det, i alla fall.

men för i helvete, säg ifrån om du känner obehag!!! :S lås dörren efter dig också. man ska inte behöva skämmas för sin farsa men det betyder verkligen inte att man ska vara naken inför varandra.

jag skulle definitivt undvika att gå omkring i underkläder och korta kläder och sånt också, speciellt om han beter sig på det viset.

Spana också in:

Har du ingen mamma el styvmor du kan prata med?  Jag hade nog också försökt att säga någonting till honom.

Och det är verkligen inte okej att komma in till sin tonåring i badrummet sådär. Speciellt inte om hen är av motsatt kön.

Det skadar nog inte att helt enkelt undvika att bli ensam med honom och vara noga med att låsa dörren till badrummet. Teoretiskt sett borde man kanske tala med andra, men när ämnet är så känsligt som detta är det svårt. Så länge inget händer är det kanske skonsammats för även ens eget psyke att låtsas som ingenting. Hämningarna bör vara såpass stora att det är ett tillvägagångssätt som kanske rentav är effektivt för att undvika att något händer.