Forumet - är så jäkla kär i henne, men vet inte om hon känner samma sak?

är så jäkla kär i henne, men vet inte om hon känner samma sak?

2790 0 26
hej allihoppa, det är så att jag är väldigt förtjust i en viss tjej, hon följde med ut när jag var och firade att en kill kompis till mig fyllde år, iallfall så känner jag mig jätteförtjust i henne, när vi satt på puben så drogs min blick mot hennes fina ansikte och ögon, och även mot hennes urringning, jag är rätt säker på att hon tycker att jag är en bra vän, för hon gav mig en kram hejdå när vi tog bussen hem tillsammans, min kompis bor inne i stan, och jag och den här tjejen bor längre ut i förorterna, och oftast är det jag som liksom inleder kramen men den här gången så var det hon som liksom sträckte armarna mot mig, jag tänker på henne väldigt mycket, jag undrar bara, hur ska jag göra för att försöka bli ännu bättre vän med henne, för jag är rädd att jag ska bli för tjatig och desperat, men hon tycker att jag är snäll och så, så det är nog en bra början, hade även tänkt fråga efter hennes nr så småningom, har jag kommit in i en bra början, eller är det risk att jag har hamnat i den så kallade vän fällan. tacksam för lite tips,
OF 5:

du får väll prata me na då


detta


annars kan du väl börja skriva lite casual på fb och börja skriva lite, kanske få msn tillslut. Min erfarenhet säger att det inte riktigt går att hamna i "vänfällan" av att chatta, utan bara av att träffas irl. När ni chattat ett tag så kan du ju bjuda hem henne på att kolla på film eller något och försöka vara så charmerande och verka väldigt tillfreds med situationen. Försök bygga upp en sexuellt laddad kemi osv. sedan kan du ta det ganska lugnt så länge du visar intresse och försöker läsa henne och avancera i lagom takt.

Spana också in:

Låt dig inte falla så djupt, och nej hon känner inte exakt samma för dig men hon kanske känner för dig:)

Mitt råd är att man ska aldrig falla för djupt med någon man inte känner tillräckligt. Låt det ta 1-2 år tills du kan släppa in någon helt och hållet.

Nu kan du hoppas och låta glädjen komma som den går, prata med vänner =)