Forumet - Är SD det mest kvinnovänliga och humana politiska alternativet?

Är SD det mest kvinnovänliga och humana politiska alternativet?

1444 0 18

Spana också in:

SD är partiet som enbart talar om kvinnors rättigheter när det handlar om att kritisera islamister och därmed framställa sig som progressiva i jämförelse, trots att de i andra sammanhang förlöjligar genusfrågor och anser att den jämlikhetsnivå vi har hunnit fram till i Sverige är överdriven, samtidigt som de i grunden har samma åsikter om könen som sina motståndare islamisterna minus yttre tecken som slöjan. Grovt sagt. Så: 

nä 

Feberyra: Djurvänliga? Vill de kanske förbjuda den svenska minknäringen, eller står en del av deras väljarbas att finna just inom det yrket? Konflikt mellan djurvänlighet och svenskvänlighet där misstänker jag...
De är ju djurvänliga när det gäller halalkött, och bögvänloga när det gäller koranen. (Varför de ej tar upp bibeln, som är mkt våldsammare är 1 mysterium)
Naturligtvis är SD det mest kvinnovänliga partiet. SD är det enda partiet som vågar kritisera islam och dess omfattande påverkan på Sverige. Medan de andra partierna bjuder in kvinnofientliga och antidemokratiska islamister i partierna för att vara så mångkulturella och toleranta som möjligt, är SD stenhårda i sin kritik. 

SD är dessutom det enda partiet som kan stoppa de ökande våldtäkterna i Sverige. SD är det parti som vill satsa mest på trygghetsskapande åtgärder på gator och torg. Som fler poliser, övervakningskameror och så vidare, vilket naturligtvis framförallt gynnar kvinnor. SD är dessutom det parti som vill höja straffen för våldsbrott mest. I SDs Sverige ska kvinnor som blivit våldtagna slippa att riskerar att stöta på förövarna bara några år efter brottet.

Så, absolut. Ser man en human betydelse i kvinnors rätt att känna sig trygga, slippa bära burka och dessutom undgå att bli våldtagna. Då är SD naturligtvis det mest kvinnovänliga partiet.