Forumet - Är sexköp bra llr dåligt även om det inte faller under lagen emot människohandel?

Är sexköp bra llr dåligt även om det inte faller under lagen emot människohandel?

3301 0 46

Spana också in:


craig davids största fan :
är allt olagligt dåligt?
i detta fall tycker jag det personligen, men inte alltid 

Kultur:
Vad är dåligt om jag vill tjäna pengar och tar betalt för sex?
privat kan det väl vara okej exempelvis om man säljer sig till en bekant eller så för snabba cash där köparen vet att det är privat och att pengarna går direkt till henne och ingen annan. Men mkt människohandel och så är involverat på den stora marknaden. Köparen kan ha svårt att veta om dessa tjejer tjänar pengar till sig själva eller för någon annan. 

Jag tycker att alla ska få göra som de önskar och ta ansvar för sina egna beslut, om de är i position att göra det. De killar som köper sex i stället för att skaffa sig ömsesidigt sex lider enligt mitt sätt att se ett nederlag när de avstår från att i stället lära sig hur de ska göra för att få ömsesidigt sex och i princip degraderar sex till ett toalettbehov, och jag tycker det är något motbjudande - sex som inte är ömsesidigt är utifrån min personliga smak ganska osmaklig oavsett, men jag är inte så engagerad i frågan. 


mynona: Jag tycker att alla ska få göra som de önskar och ta ansvar för sina egna beslut, om de är i position att göra det. De killar som köper sex i stället för att skaffa sig ömsesidigt sex lider enligt mitt sätt att se ett nederlag när de avstår från att i stället lära sig hur de ska göra för att få ömsesidigt sex och i princip degraderar sex till ett toalettbehov, och jag tycker det är något motbjudande - sex som inte är ömsesidigt är utifrån min personliga smak ganska osmaklig oavsett, men jag är inte så engagerad i frågan. 
Håller med.
Principen om sexköp förekommer redan i alla förhållanden, bara det att formaliteterna släppts och båda parterna är på det klara med vad de vill åt. Men jag har givetvis moraliska invändningar mot prostitution. Men realistiskt så går det inte att bekämpa, allra minst i ett samhälle som vårt blivit.

mynona: De killar som köper sex i stället för att skaffa sig ömsesidigt sex lider enligt mitt sätt att se ett nederlag när de avstår från att i stället lära sig hur de ska göra för att få ömsesidigt sex och i princip degraderar sex till ett toalettbehov,
Förutsatt att de kan göra det. Dagens fria samhälle har ställt många män som tidigare haft en säker chans till äktenskap långt ner partnersmarknaden vilket fått dem att överväga alternativa metoder. Sexköp och sexturism är en lösning, liksom intensiv tillfredsställelse.