Forumet - Är singel och trivs inte med det!

Är singel och trivs inte med det!

505 1 4
Tjaa, jag är en 16 snart17 årig kille som bor i Göteborg. Jag har, i länge haft problem och känt mig ensam. Visst det kan låta konstigt men jag har letat en flickvän i olika dejtingssajter såsom tinder och yellow(dock är yellow en sajt för att skaffa vänner, men många använder för att hitta en partner som mig :) )
Jag har även märkt och mina vänner har sagt att jag tänker för seriöst. Det är inte riktigt så att jag är ute efter ett förhållande som leder till sambo/gifte. Jag vill liksom kunna mysa med någon, dela med sig sina stories och promenera i naturen. Jag vet att många önskar sig som jag. Hur ska jag gå tillväga?
Livet handlar om testa nya saker och lära av sina misstag. Jag vill gärna lära känna någon och jag vet inte hur jag ska hitta någon som vill lära känna mig?

Inga kommentarer

Tråden har 4 svar. Sortera efter:
Det är väl inte så konstigt, jag har full förståelse för hur du känner.

Att hitta någon man passar med är kanske inte alltid det lättaste, men för att förbättra dina chanser skulle jag rekommendera att helt enkelt prata med så många som möjligt.
Försök lära känna dem (åtminstone så du får en hyfsad uppfattning om hur de är). I de allra flesta fall lär det väl inte leda till något, men har du tur träffar du någon du klickar med.

Människor att prata med finns överallt. På skolan, på nätet, sporter, andra fritidsintressen, ungdomsgårdar osv.
Jag gillar att lyssna på andra, min tystnad brukar hjälpa de. De märker att jag lyssnar även om jag tittar åt ett annat håll kanske. Deras bekymmer och så liksom med större frågor om samhället blir ett frågetecken för mig. Jag är trött på och börja med en mening "jag också".. för då hamnar fokuset på mig inbillar jag och glömt bort var ämnet började nånstans.

Jag vill gärna också bli vän med mer, det har blivit enformigt att vara med samma familj och samma vänner.  
Om du använder dig av Tinder och liknande appar så kan du försöka ställa en del frågor, fråga vad personen vill få ut av appen, om de frågar vad du är ute efter så kan du säga att du är öppen för allt, men att du gärna vill ha ett förhållande. På så sätt vet personen om vad du letar efter, och kommer svara på det beroende på hur de själva känner.

Spana också in:

Har exakt samma problem, har fan sökt efter en pojkvän på alla sätt jag kommer på men som tjej så kommer man typ bara i kontakt med killar som typ bara vill ligga men en medans jag hellre vill ha något mer seriöst. Men det jag har märkt funkar bäst är att typ lägga till folk på snap eller ig osv som man tror man skulle gilla och bara börja prata med dem, dem allra flesta är intresserad i vår ålder vill vara i ett förhållande och börjar gärna prata med nya. 

Synd att du bor så långt bort, skulle gärna velat lära känna dig.