Forumet - är sms lån okej eller skall man skit i det?

är sms lån okej eller skall man skit i det?

749 1 10
jag funderade på att ta ett lån som kan betalas tillbaka på ett par månader, hade ju kunnat spara men pallar ej vänta t sommaren bara... googlade sms lån och hittade den här sidan men jag blir helt förvirrad. Tusen olika grejer och jag vet inte vad som är bäst. Men ok jag vill iaf låna pengar, vem har gjort det? var lånade ni? hur mkt var det & hur fort behövde ni betala tillbaks? nån måste ju ha gjort det och kan beretta hur dem gjort

Kommentarer (1)

  1. Vad skall du handla? 

Senast ändrad 11 Feb 2016, 09:32 av fabriken
Tråden har 10 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Skulle aldrig ta ett sms-lån. Jag har växt upp med att det enda man "får" låna till är att köpa bostad, studier(csn) och ev. bil. 

Har man inte råd med annat får man helt enkelt spara. Må låta hårt och bittert. Men det är massvis med pengar i ränta som man kunnat göra annat med. 

Spana också in:

Med upp till 100% ränta så nej, du kan man göra dubbelt kul om man inte tar några sms-lån. Spara är Alltid det bästa sättet om man vill ha något, kanske inte det snabbaste sättet men  om man vill överbelåna sig så visst.Att låna 5000kr för en månad med sms lån är som att ha lånat 10 000kr och om du inte har råd första månaden fortsätter helvetet.