Forumet - Är spelen värt pengarna?

Är spelen värt pengarna?

864 0 30
Jag har grävt ner mig i min egen beslutsångest för tillfället. Det är rabatt på två spel med 33% på ena och 25% på andra, vilket lämnar mig i frågan: Det blir fortfarande en hög summa pengar att betala, 700 spänn, ska jag köpa spelen trots det?

Förmodligen kommer priset att sänkas i framtiden, men det känns surt att vänta.
Vad hade ni gjort?

Spana också in:


rogernw:
700 spänn skulle jag nog inte betalat för Sims 4... Skulle ha väntat till vinterrean som kommer snart. 
Nu vet jag inte riktigt hur Origin fungerar, men finns det en chans att de kommer att ha vinterrea må tro?

adaq:
Jag har sims 4. Det må vara kanske ett av de bättre sims spelen men tveksam till att jag skulle köpt det själv (önskade det i julklapp). Vilket är det andra spelet?
Jag skulle helst inte betala båda två själv, men samtidigt jobbar jag och får lön varje månad, så varför inte? (Fastän det känns lite småsurt) Det andra spelet är "dags att jobba".
terrormat:
ja!!!
Lirar du? 8)

Punda: Har steam förstört ungdomen? Piratar man inte spel längre?
Palla. Har man pengar och spelar slukar 20 spel om året så kan man lika gärna köpa det för att sponsra företaget att lansera fortsättningar eller bättre produkter i framtiden. Spel som gett mig många roliga timmar väljer jag att köpa, även om jag kanske skaffat mig dem ursprunligen pirat.

ontopic; köper inga spel längre, bettar in min kosing på csgo matcher som jag köper vissa spel och dlc´s för.

Jungman:
Finns ju ett mått av stolthet i att faktiska äga något, plus att om det är något bra så kanske man vill stödja utvecklarna genom att köpa osv.
Personligen kan jag tycka att de kunnat justera ett och annat gällande Sims 4, men överlag är det ett bra spel. Dessutom har de utfört en välgjord produktion innan, därför känner jag att jag kan skänka dem en slant.

+ kan instämma i att det är gött att äga någonting. Särskilt gällande spel. Finns alltid plats för ännu ett i biblioteket eller hyllan. Glatt skålande