Forumet - är tänd på en tre år yngre kille...

är tänd på en tre år yngre kille...

14944 0 114
Tjena. Jag är 16 årig tjej och för någon dag sen träffade jag en kille som är 3 år yngre. Han ska börja i sjuan på högstadiet och jag ska börja på gymnasiet... Vi var med varann hela dagen och nu kan jag inte sluta tänka på honom. Är så jäkla tänd.. Fast skäms extremt mycket, han är ju fan inte ens byxmyndig.. Och jag vet att han är intresserad av mig, det är kanske också därför jag blir så upphetsad.. Inget förhållande vill jag ha utan bara strul.. Men vad gör man i min situation? [chocked]
Jillardo:

Men vad gör man i min situation? [chocked]


Har i samma situation som en liten pöjk, en äldre tjej flörtade upp mig, ah fan va känslorna bubblade.
DOCK VARNING: Om du inte lär honom hur man strular så kommer det att vara extremt pinsamt, säg typ, Åh, jag hade blivit as kåt om du smekte mig där,OSV.
Glöm inte att få honom att veta att du vill att han ska göra det..

ÄNNU EN VARNING: Det är troligt att det kommer att sluta i katastrof, typ 80% av alla kvinnor har aldrig upplevt en vaginal orgasm, förvänta dig inte att en 13 årig stackars pöjk är kapabel till att ha sex.

Spana också in:

Grief:

Va? Så kan hon ju inte säga till ett barn?


Jag är inte här för att konvertera henne till icke pedofil klubben, om hon och han vill göra det så för all del, men dom får göra det rätt.
Minns när jag var 13, då var man kåt hela tiden.

Men jag skulle dock inte göra det om jag var hon med tanke på hur troligt det är att det kommer att gå fel.
men vi kan nog inte stoppa henne, bara hjälpa henne.

Jillardo:

har aldrig tänkt på pojkjäkeln förut när jag har sett han, men nu är han det enda jag har i skallen..


vad jag kommer att säga nu kommer troligen att göra saker värre, fast möjligen bättre också, det kommer kanske inte hjälpa dig att sluta tänka på han men det e intressant.

Faktumet att du vill sluta tänka på honom gör att du fortfarande tänker på han, enligt studier så är det så här när man förtrycker känslor och tankar, när du inte tänkt på det på ett tag så kollar hjärnan om dens förtryckning har fungerat igenom att tänka på det igen.

OM du försöker förtrycka honom så kommer han slå tillbaka med vrede.

Jag brukar försöka tänka, OKEJ, nu tänker jag på detta ett tag... Vad finns det att tänka på?
Okej, jag förstår, NU har jag tänkt klart på den skiten.
bearbeta det
Grief:

hjälpa henne att komma över sina het-känslor för trettonåringen och träffa någon i sin egna ålder tycker jag låter mer vettigt än att hjälpa henne att förföra ett barn.


alltså enligt mig så har du rätt, men samtidigt så ska man inte tvinga henne att ignorera sina känslor.
Hon behöver inte vara straight icke pedofil som du och jag, även nekrofiler,pedofiler och allt vad det heter har känslor :)
JoElite:

men samtidigt så ska man inte tvinga henne att ignorera sina känslor.


Nej, absolut inte. Man kan inte styra över känslor. Men i detta fallet handlar det ju inte om kärleks-känslor vad jag har förstått. Hon skriver att hon är inte ute efter något förhållande utan endast strul.
Då tycker jag hellre att man kan nämna saker som är mer positivt till att strula med en person i hennes egna ålder så som att det är lagligt, troligtvis mer erfaren, har mer kunskap om sexuella handlingar och att hon kommer få mer ut av att vara med äldre än ett barn.

JoElite:

även nekrofiler,pedofiler och allt vad det heter har känslor :)


Jag förstår inte alls vad du menar med det här.
Är det okej att vara pedofil och nekrofil och utföra sina snuskiga behov bara för att dom har känslor?
Jag vet om att det finns människor runt om kring oss som har annorlunda parafilier och fetisher och jag accepterar dem alla så länge som inte utför någonting som inte är lagligt.