Forumet - Är telefonsex otrohet?

Är telefonsex otrohet?

10289 0 58
fast_telefon.jpg

Jag lyssnar på Relationspodden (usch jag vet, ogillar egentligen båda två men kan inte låta bli) och där sa Bingo Rimér att det är helt okej att han har telefonsex med någon av hans och Katrins gemensamma vänner utan att det ska räknas som otrohet, något som jag själv tycker låter lite knasigt. Det fick mig att undra hur det egentligen ligger till bland folk generellt så därför tänkte jag ställa frågan till er kära ungdomar.

Tycker ni att telefonsex är otrohet? Obs. ej heta linjen eller dylikt.
Senast ändrad 29 Nov 2014, 22:22 av Zymba

Spana också in:


Zymba: Vet inte/osäker
det finns ingen absolut moral därför kan inte vi sitta här och bestämma hurvida något är otrohet eller inte utan vill man vara ansvarsfull i en relation pratar man om gränser och hittar gemensamma överenskommelser över vad som är okej eller inte. Hittar man inte någon common ground kan man lika gärna göra slut där och då för att man kommer hamna i situationer som kommer bryta upp relationen i så fall.

Zymba: Obs. vill säga att jag är medveten om att gränserna för otrohet varierar från person till person, just därför frågar jag er vad ni tycker??
Det var lite det jag menade, jag tycker den varierar inte bara från person till person utan från förhållande till förhållande så kan inte sätta upp några riktlinjer.

Zymba: ?
Om man tvunget måste strukturera sitt liv efter en patriarkal restprincip får man väl göra det, men att hålla pli på vad en partner säger i telefon är lika godtyckligt som att hålla bli på vad vederbörande använder sina genitalier till. Att försöka uppnå någon sorts konsensus över en praxis inom nämnda princip är inget annat än fjantigt.