Forumet - Är tjejen strippa eller gymnast tycker du? [video]

Är tjejen strippa eller gymnast tycker du? [video]

1367 0 16

Spana också in:


dinkompis: varför inte både och?
Ja, varför inte?

S3ON: hade fått blåsor överallt om jag försökte mig på det där
Om du kollar i början av videon så smörjer hon in stången med något. Knappast magesiumpulver som tyngdlyftarna använder utan troligen något som minskar slitaget mellan stången och hennes handflator och knäveck.

S3ON: bra jobbat
Jag blev jävligt impad av henne när jag fick se henne. Själv skulle jag inte ens komma upp på stången utan att glida ner på direkten.

Punda: "Poledancer" antar jag. Har sett strippor göra typ samma grejer så av dina alternativ så lutar det väl mest dit. Gymnastik är ju oerhört mer krävande.
Poledancer är det riktiga namnet men jag kunde inte komma på någon svensk översättning till just poledancer. Stångdansare?  Glad


stoner:


Om du kollar i början av videon så smörjer hon in stången med något. Knappast magesiumpulver som tyngdlyftarna använder utan troligen något som minskar slitaget mellan stången och hennes handflator och knäveck.Hon kletar antagligen ut all svett just för att få mer grepp, det är ju själva stången som snurrar.

stoner: Om du kollar i början av videon så smörjer hon in stången med något. Knappast magesiumpulver som tyngdlyftarna använder utan troligen något som minskar slitaget mellan stången och hennes handflator och knäveck.
Svårt att minska slitaget och vidhålla greppet på samma gång, måste röra sig om ngn jävla mirakelsalva, give me plz. Får blåsor ibland utav småsaker som att cykla. Rodnar