Forumet - är trött

är trött

199 0 18

Spana också in:

Brukar utmana mig själv typ,.. På allt möjligt: Skateboard, skidor, klipphoppning, parkour, mattematik, fysik och en massa möjliga saker. Det är en skön känsla att vinna över sina egna sinnen. Vinna eller vara bättre än någon annan intresserar mig inte ett dugg, kanske därför jag känner mig lite missanpassad i dagens samhälle.

bullen:

Jag är lite trött på livet.


Ungefär samma, känns som jag har gjort allting som jag velat här i livet. Lite som då man varvat något roligt spel, "jaha, vad gör man nu då?". Jag är inte deprimerad på något sätt, för jag älskar livet ju. Fast livet känns lite stelt då man inte har någonting att leva för längre.

överväger på att konvertera till buddism och sitta uppe i bergen och meditera resten av livet.

Image
Tränar du något? Eller läser? [smile] Det tycker jag alltid är saker som muntrar upp en (förutsatt att man tränar och läser kul/vettiga grejer man har användning av såklart). Att träffa människor och lära känna fler är ju också något man mår väldigt bra av, problemet där är väl hur man ska komma i kontakt med nytt folk. [crazy] UM är ju t.ex. ett bra sätt att göra det. Träning är ju också bra till det, ifall man tränar nåt mer socialt sport än typ att gymma eller jogga.

Och arbete är ju också bra ur den aspekten. Arbete i sig är ju skittråkigt och en stöld av ens tid som dränerar en på livsglädje, men gemenskapen med sina arbetskamrater och att kollektivt maska eller på andra sätt kämpa mot ledningen och arbetet är verkligen något som ger en en känsla av hopp och makt över sin situation. Plus att man får nya vänner.

Sen finns ju olika kvällskurser och sånt man kan gå på ifall man har nån sån hobby. Eller om man är med i nån politisk grupp och arrangerar öppna aktiviteter som intresserat folk kan komma på. I SUF Lund gör vi mycket sånt och det är ju både vettigt rent politiskt och ett kul sätt att komma i kontakt med människor. Föreläsa på skolor är bland de roligaste saker jag gjort. [y]

Fyll livet med saker som känns meningsfulla och vettiga helt enkelt!
Har ungefär samma problem, men här är min lista i alla fall:

* Långa promenader
* Hänger på UM ([love])
* Socialiserar (älskar andra människor; särskilt djupa och gärna lite udda konversationer)
* Läser på om det som jag är intresserad av; försöker förstå min omgivning
* Konspirerar med en liktänkande för att sprida politisk propaganda (hehehe...) samt för olika typer av diskussioner med denne. Att finna någon på ens egen nivå är otroligt viktigt.
* Mediterar
* Funderar över mig själv och över mitt egna agerande, samt hur jag kan förbättra mig själv. Självinsikt är eftersträvansvärt imo.
* Skriver till brevvänner
* Har för avsikt att gå med i diverse föreningar när jag kommer hem

Rödingajäveln:

Föreläsa på skolor är bland de roligaste saker jag gjort. [y]


Hur kommer man in som föreläsare på en skola som anarkist? *Vill bli [bigsmile]*
bullen:

Dold text:


Va? Vilken diss? [shake] Inget jag skrev var menat som en diss.

Cornucopia:

Hur kommer man in som föreläsare på en skola som anarkist? *Vill bli [bigsmile]*


Folk som är med i SUF eller intresserade av oss frågar sina lärare, och vi tar kontakt med gamla lärare vi haft. Sen kan man ju säkert ringa runt till elevråd och massa andra saker. Just att vi är ett ungdomsförbund gör ju att det är lättare för oss än för andra autonoma grupper att komma in. Vi brukar erbjuda att typ prata om marxistisk syn på klass och arbete, hur fackföreningar fungerar och liknande saker. [y] I Lund har vi varit på tre skolor och vi har alltid fått bra gehör från eleverna.

Sen en gång blev vi kontaktade av en lärare också, då skulle de ha nån slags debatt mellan massa partiungdomsförbund och så bjöd de in oss som nån slags motpol. Men sen blev debatten aldrig av så vi fick föreläsa inför helklass istället.
Rödingajäveln:

Vi brukar erbjuda att typ prata om marxistisk syn på klass och arbete, hur fackföreningar fungerar och liknande saker.


Härligt att ni får ut budskapet, visste inte att SUF var ute på skolorna. Hur stor betoning på anarkismen har ni / "får" ni ha? Jag är ju individualanarkist, så jag föredrar att lägga fokuset där.

Edit: Förlåt om jag hijackar tråden. [blush]
bullen:

Vad gör ni för att lysa upp vardagen?


Låtsas att allting är en film.

"I veckorna är han vanlig knegare som sliter för brödfödan. Men när fredagkvällen kommer då är han kungen på dansgolvet, han kan utdricka alla andra gäster på krogen och får napp varje gång...The Saviour!"

Jaa nåt i den stilen, men jag har för bra fantasi för mitt eget bästa[party]
Cornucopia:

Härligt att ni får ut budskapet, visste inte att SUF var ute på skolorna.


Är väl olika från klubb till klubb. Vet att Stockholm och Göteborgsklubbar också varit på skolorna.

Cornucopia:

ur stor betoning på anarkismen har ni / "får" ni ha?


Hur mycket vi vill typ. [crazy] Fast vi är ju inte ett särskilt ideologiskt ungdomsförbund utan vi pratar mer om klasskamp i praktiken än om ideologier. Den lilla ideologi vi tar upp är ju mest saker som att man på arbetsplatser har motsatta intressen med ledningen och sånt basic.