Forumet - Är trött på det där jävla skämtet! [mad]

Är trött på det där jävla skämtet! [mad]

868 0 17
Jag vet inte om det är vanligt förekommande för er men så fort nån har blivit sjuk de senaste månaderna ska alltid nån lustig jävel fråga: Höhö är det svininfluensan? Varefter de mindre intelligenta kretinerna i min omgivning brister ut i okontrollerade skrattsalvor... Hur löser man denna problematik? Dödsläger? [cute]
fistforfight:

Hur löser man denna problematik? Dödsläger?


Nej nej... Såna kommentarer är ju sjukt roliga... [bigsmile]

Man håller masken och så säger man allvarligt; Nja, doktorn misstänkte också det, men var inte helt säker. Jag skulle få provsvar under nästa vecka. Egentligen tyckte han att jag borde stanna hemma ifrån skolan, men risken att det smittas är inte så stor, längre. Jag kan ju liksom inte missa det där viktiga provet i svenska (byt till valfri skolhändelse). Oroa er inte, svininfluensan är inte så farlig som många tror, de flesta överlever faktiskt.

Sedan går man runt hörnet och skrattar... [badgrin]
Vincenco:

jag är själv sjuk och flera har frågat om det är svininfluensan som är orsaken. inklusive min lärare har ringt och frågat. blir så irreterad på det. jag bara längtar tills det här är över, så att man kan bli normal igen !


Sucks doesnt it? [sad]

herr_nilsson:

så säger man allvarligt; Nja, doktorn misstänkte också det, men var inte helt säker. Jag skulle få provsvar under nästa vecka. Egentligen tyckte han att jag borde stanna hemma ifrån skolan, men risken att det smittas är inte så stor, längre. Jag kan ju liksom inte missa det där viktiga provet


Det är ju visserligen en go idé...

Spana också in:

fistforfight:

Sucks doesnt it?


Vincenco:

yeah! och speciellt om man är sjuk under längre period för då
kommer frågan liksom..


så mesiga ni är. Jag har varit sjuk till o från sen skolan började, frågar nån om det är svininfluensan svarar man ju bara "aaaaaa, jättemycket" med ironi i rösten så är ju det problemet ur världen.
Förekom skämtaren genom följande scenario:
-är du sjuk?
-Ja, och nej, det är inte svininfluensan

Då, om personen i fråga hade tänkt att skämta om det, kommer han att känna sig jättetråkig och dum!

Så gjorde jag alltid förut när jag jobbade på liseberg.
-var jobbar du?
-på liseberg och nej, jag är inte kanin.

Eftersom nästan alla frågade på ett 'jätteroligt' sätt om man var just kanin, förekom man dem då istället så står de där och verkligen skäms över att de tänkte fråga precis det som alla andra gjort.