Forumet - Är växthuseffekten verkligen värst?

Är växthuseffekten verkligen värst?

227 0 24
A: Växthuseffekten.

B: Giftutsläpp som påverkar mänskligt och ickemänskligt DNA, och bl.a. påverkar könsutvecklingen (t.ex. växer ägg i testiklarna hos hälften av fiskhannarna i engelska låglandsälvar).

Växthuseffekten får överlägset mest uppmärksamhet, men vilken miljöförstörelse är egentligen värst i din mening?

Spana också in:

Växthuseffekten får mest uppmärksamhet för att det lätt går att skylla på alla, vanliga människor som åker bil och så vidare, medan giftutsläpp nästan uteslutande är företag som är ansvariga för. Och det är även dem som har pengar nog att slänga ut på att göra reklam för saker, exempelvis etanolbilar (som är diskutabelt hur miljövänliga dem egentligen är) och liknande saker, med budskapet att "Du kan hjälpa världen genom att ändra dina destruktiva vanor", det flyttar fokus från deras egna utsläpp och gör oss till syndabockar.

Inget av dem är i min mening värst, båda behöver åtgärdas.
Palla att du skriver uppsats på alternativ B och ingenting om hur växthuseffekten påverkar oss på alternativ A.

FuskKatten:

Giftutsläpp, växthuseffenten är bättre för att det gör Sverige varmare och USA får en massa stormar och virvelvindar! >: )


:D
det är ju faktiskt de som är de största bovarna :S lever som skitäckelgrisar och vägrar röra på sina feta arslen och ändra på det.. istället är det vi, normala, friska, smarta människor som får sota för deras feta rövar [no-no]
och dit ska ja flytta snaart [party]