Forumet - Är vi tillsammans? eller hur ska jag göra!!!??

Är vi tillsammans? eller hur ska jag göra!!!??

716 1 14
Hejsan, jag och en kille ha dejtat i tre månade och jag tycker om han jätte mycket! men jag är så osäker på hur han tycker och tänker och när vi pratar om det så blir han irriterad.
Vi beter oss som om vi är ett par, vi umgås, träffa folk, hitta på saker jag sover över hos honom eftersom han har egen lägenhet och jag bor hemma. vi har även sex.
jag har sagt att jag tycker om han jätte mycket och skulle kunna göra vad som helst för han. jag bara ger och ger och ger men får inte lika mycket tillbaka.

någon som vill hjälpa mej lite med mina tankar och hur jag ska göra?

Spana också in:

iidaae:

men när jag föröker prata med han om det blir han ju bara irriterad och säger att vi ska ta det långsamt och vänta lite


då får du respektera det och vänta lite!iidaae:

men tre månader är långsamt...


tycker inte jag. Och tydligen inte han heller. Alla är olika, kom ihåg det.
iidaae:

men när jag föröker prata med han om det blir han ju bara irriterad och säger att vi ska ta det långsamt och vänta lite.


Jag är nyfiken på hur du pratar om det? Har du långa utläggningar och tassar kring den egentliga frågan? Har du testat att bara fråga, rakt upp och ned utan massa annat, "Är vi tillsammans?".

Annars får du väl försöka avvakta ytterligare en tid, även om det tär på dig och är svårt att inte veta vart ni står.
iidaae:

var är felet?


Alla människor är ute efter en relation* eller vill inte kasta sig in i en. Om du har frågat honom och hans svar är att han vill ta det långsamt så är det kanske det han vill, eller så är han inte ute efter en "seriösa relation". I vilket fall; är du missnöjd med hur ni har det nu så prata med honom om vilka "framtidsplaner" han har [cute]

*som i exklusiv/monogam/tvåsamhet

Edit: och tre månader är ju inte sådär jättelänge, det tar tid att lära känna en människa och veta om man vill spendera framtiden med den osv osv.