Forumet - äta på toaletten

äta på toaletten

5604 0 124
det kommer knappast som någon överraskning för någon majoritet av er att jag betraktar hygien som något som människor med för mycket fritid sysslar med. det är dock en sak som jag är säker på att många av er andra, med mer fritid än ja, även sysslar med.

så, har ni någon gång ätit mat på toaletten? kan vara allt från en macka eller två till slötuggande ur en påse chips, choklad, trerättersmiddag, osv. färdigmat?

ni måste svara ärligt, till varje pris. jag skiter i om era irl-vänner stalkar er, era pojk/flickvänner, eller folk ni vill ligga med. ni måste svara, och ni måste vara ärliga.

så... har ni ätit på toaletten? vad åt ni? hur ofta har det hänt? var det en medveten grej, eller gjorde ni det bara utan att tänka på det? har ni talat ut om saken med någon innan? all information är relevant information.

Image

bilden är arrangerad. det är inte personen i filmen som skrivit brevet, osv.

Spana också in:

Men vad ska alla mina irl-vänner och pojkvänner och flickvänner och personer jag vill ligga med tänka? [sad]

Har stressätit mat under toabesök när jag haft bråttom några gånger, i huvudsak bröd och frukt. Inte riktigt säker på hur ofta det har hänt. Har druckit kaffe under toabesök ganska regelbundet i perioder, mest i och med morgonrutiner inkluderande kaffe i badrum och massivt koffeinberoende. Har diskuterat saken förut med syster som tydligen kombinerar mat och toabesök någorlunda regelbundet, då hon multitaskar precis allting.
KamikazeTomten:

Sitta och äta chokladpudding medans man har sprutdiarré känns inte så fräscht. Kalla mig gammalmodig.


gammalmodig [zzz]

Bluff:

Jag har ätit macka inne på toaletten, medans jag tjyvlyssnade på samtalet utanför. Det var väl trevligt


det låter rätt charmigt, faktiskt.

Sagitta:

Ibland käkar jag kex och pratar i telefon när jag kissar. Multitasking ftw.


det är ändå skills, kanske främst att person du pratar med inte får dampryck när du kissar och pratar i telefon samtidigt. men kexätande också... ja, det är inget mindre än imponerande! karriärsmamma nästa? [party]

Panic:

typ en kellogs cornflakes


det är, även detta, imponerande. faktiskt. det kräver ändå att det är lite mer genomtänkt än om man råkar ta med en macka in utan att tänka på det.