Forumet - Äta, skära, svälta.

Äta, skära, svälta.

725 0 8

Jag äter, sen skär jag, sen svälter jag. Jag äter, sen skär jag, sen svälter jag. Hur fan får jag stopp på det? Jag har nyss börjat gymnasiet, har höga betyg och är allmänt lycklig på utsidan. Ingen märker det och ingen kommer märka det heller. Jag vill stoppa det, själv... Hur gör jag?!

Inga kommentarer

Tråden har 8 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Du behöver hjälp.
Det är inte alltid vi själva kan göra något åt problem som vi har. Då är det bra om vi tar chansen och söker hjälp, som FINNS att få. Ta vara på chansen att få den hjälpen du behöver och förtjänar.
Prata med dina föräldrar, lärare, kurator eller annan vuxen som du litar på som kan vägleda dig till hjälp.

Instämmer med Zodd. Det är snudd på omöjligt att helt på egen hand ta sig ur spiralen, även om det alltid är du som gör jobbet. Du har viljestyrkan som visar sig i betyg osv så använd den till att ringa psyk för ungdomar i din stad (lite beroende på hur gammal du är). Jag var nästan i samma situation för flera år sedan och tog paus i skolan + började KBT bl.a. Det fungerade men tog tid. Bästa valet i mitt liv faktiskt. Ta hand om dig och var modig!

*cyberkram*

Spana också in:

Om det endå vore så lätt liksom... Det är en ond cirkel. Ingen vet, ingen. Ingen märker det. Jag kan pendla 15 kg fram och tillbaka i vikt typ hela tiden. Visst märker folk det, men pga säckiga kläder kanske de tror att jag pendlar 5 kg... Sen de klassiska ''vad smal du blivit'' när jag gått ner. Det får mig inte att må bättre, det bryter sönder mig, för att en vecka senare har jag gått upp 4-5 kg och då mår jag så fruktansvärt dåligt. Allt är ett jävla vikthets. Hela jävla världen är ett vikthets. 

. vad är det med dig? njut av livet istället för att hålla på sådär.