Forumet - Äta Zoloft och Sertralin mot nedstämdhet för att indirekt minska muskelvärk?

Äta Zoloft och Sertralin mot nedstämdhet för att indirekt minska muskelvärk?

813 1 0
Hej, hoppas jag postat på rätt ställe.

Det är såhär att jag har stora problem med värk och stelhet i armar och ben, typ muskel och ledvärk. Känner mig även riktigt trött och nedstämd trotts att jag sover bra. För några veckor sedan gick jag till vårdcentralen och tog lite prover men de visade inget utöver de vanliga och då min läkare inte heller kunde förklara vad som orsakar min värk så skrev han ut Zoloft och Sertralin mot min nedstämdhet och sa att muskelvärken minskar om jag mår bättre psykiskt.

Sedan fick jag veta av en nära vän som hade ätit samma medicin som jag nu fått att man kan få en stor dödslängtan och självmordstankar i början så nu är jag inte ett dugg taggad på att ta medicinen längre. För jag tänker inte ta något lyckopiller för att först få dödstankar och sedan hoppas på att det går över och att muskelvärken blir lite bättre.

Jag tycker även det är lite märkligt att han påstår att man ska göra något åt min nedstämdhet innan man tar tag i min muskelvärk som egentligen vad anledningen till att jag sökte hjälp från första början. För själv misstänker jag att det är muskelvärken som är orsken till min trötthet och nedstämdhet då det verkligen tar på en att gå runt och ha så förbannat ont hela tiden så då borde man väl satsa på att hitta något som hjälper mot min värk istället för min nedstämdhet, eller? Också undrar jag hur farligt det är att börja ta medicinerna och sedan avbryta mitt i om man känner att man börjar få självmordstankar eller att muskelvärken inte minskar?

Tacksam för svar!

Tråden har inga svar… än.