Forumet - Äter P-piller, men misstänker att jag är gravid ändå?

Äter P-piller, men misstänker att jag är gravid ändå?

690 0 9
Jag har snart avslutat den första kartan av P-piller, jag har Neovletta 28. Det är den vanligaste sorten skulle jag tro. De som äter Neovletta vet hur kartan ser ut, den fjärde raden som jag precis har börjat på består av vita piller till skillnad på de tidigare som var gula. När jag precis hade avslutat första raden använde jag och min pojkvän ingen kondom [surprised]. Man ska ju vara skyddad från dag ett men jag börjar misstänka att jag är gravid eftersom jag inte fått min mens än [chocked]. Vad ska jag göra? Behöver jag oroa mig och om så är fallet, när är det dags att graviditetstesta sig ? Mycket tacksam för seriösa svar ! Är livrädd !
usbSushi:

Vad ska jag göra? Behöver jag oroa mig och om så är fallet, när är det dags att graviditetstesta sig ? Mycket tacksam för seriösa svar ! Är livrädd !


när jag käkade neovletta fick jag alltid blödningen fjärde dagen efter att jag tagit sista beige pillret. Tror inte det är nån fara.

Sen kan man ju få helt uteblivna blödningar också. Kommer inget, och du fortsätter vara orolig, gör graviditetstest om nån vecka.

Spana också in:

Jag tycker inte att du ska oroa dig, för de flesta som äter kombinerande p-piller uteblir mensen helt. Har du inte haft några symtom på att du skulle vara gravid (så som, illamående på morgonen, mer sugen på mat/godsaker än vanligt osv) så tycker jag inte att du ska oroa dig. Men ett grav-test ger inte rätt utslag om du testar dig för tätt inpå efter oskyddat sex så vänta en vecka som minst. (Du får, om du skulle vara gravid, göra abort f.o.m. den 18:e veckan)

Hoppas det var till någon hjälp! [smile]