Forumet - Ätstörning? Misshandel? Alkolist? Sorg?

Ätstörning? Misshandel? Alkolist? Sorg?

179 1 14
S3ON:

Jag har upplevt allt, vad vill du veta?


Hej, ledsen för sent svar, men du skrev att du varit med om allt. Skulle du kunna vara lite mer specifik? Eller kanske skriva lite (eller mycket om du vill) om dig själv. Så blir det lättare för mig att ställa frågor grundat på det du berättat.

Självklart om du fortfarande känner att du vill bidra till min tidning.

Med vänliga hälsningar Linnéa

Spana också in:

timeisrunningout:

Sen heter det alkoholist också.


Makes one wonder... vad skulle en "alkolist" vara? Något mer kreativt än en list lackad med sprit?

Eller så är det själva grejen med att vara lurig med sin alkohol... och med list framgångsrikt undanhåller sitt drickande. [shake]

Nödvändigt inlägg... I'm sorry [blush]
timeisrunningout:

Om du inte ställer ledande frågor tror jag det blir svårt för folk att vräka ur sig privata angelägenheter utan att veta mer om saken.Sen heter det också.


Tobbish:

Makes one wonder... vad skulle en "alkolist" vara? Något mer kreativt än en list lackad med sprit?Eller så är det själva grejen med att vara lurig med sin alkohol... och med list framgångsrikt undanhåller sitt drickande. Nödvändigt inlägg... I'm sorry


Haha..Jag råkade skriva fel, grammatik har aldrig varit min starka sida. Och nej, jag vet. Jag tänkte inte att han skulle skriva det öppet heller men nu var det så att det inte gick för mig att skriva ett privat inlägg till honom så det fick bli så :)