Forumet - ätstörningar?

ätstörningar?

1443 0 24
jag vet det är många som skriver om detta men jaja.
hur vet jag om har jag äs elr nt?
jag äter aldrig frutkost spyr om jag gör dt, i skolan äter jag inte för jag kan nt äta om folk kollar, jag vet dom nt kollar på mej för jag äter snarare tvätom, men jag får den känslan, jo och sen är jag ju nt hungrig då heller. sen på kvällen äter jag väldigt lite eftersom mina föräldrar är där då med ju. iprincip så fort jag tänker på mat mår jag sjukt illa o jag blir aldrig hungrig.
Jag tycker jag är tjock, men tydligen ingen annan som tycker det utan alla andra säger jag är väldigt smal, man vet ju inte vad man ska tro på för de är ju klart man tror på sina kompisar men man tror ju ändå mer på vad man själv tycker? har jag äs? eller typ håller på att få? lite dum fråga kanske efter som de kan nog inte ngn här avgöra, men ändå.

Spana också in:

typemma:

hur då? asså var osv, egentligen vill jag inte dt, kmr få massa dålig uppmärksamhet o sånt då ju..


Jag tycker att du ska vända dig till skolsköterskan eller skolkuratorn. Och oroa dig inte för "dålig uppmärksamhet". För det första behöver ingen få reda på det om du inte vill det, och för det andra så är din hälsa fan så mycket viktigare än din "status" i skolan eller i kompiskretsen.