Forumet - Agenda idag

Agenda idag

247 0 24

Spana också in:

gurra_svensson_93:

hahaha nej, är inte nån schyman fan, men hon ägde SD:aren, jävlar va sämst han var


Ja Gudrun var på gång men samtidigt fick Sven-Olof ingen chans att försvara sig. Sen håller jag med om att Piratpartisten var värdelös också, hur kan han vara partiledare?
Gudrun var lika värdelös som alltid. Hon borde hålla sig till en flaska sprit och parkbänken. Som vanligt så skämde alla som argumenterade mot Sd ut sig, eftersom Sd alltid har rätt och dessutom besitter de bästa debattörerna. Bra att Sd får vara med i TV, och visa svenska folket vilka idioter alla andra är :)

Clownen från Pajaspartiet (PP), var ju ett riksmiffo, precis som förväntat. Kan inte fatta att det finns dårar som röstar på den där skiten.
Funebo:

Som vanligt så skämde alla som argumenterade mot Sd ut sig, eftersom Sd alltid har rätt och dessutom besitter de bästa debattörerna. Bra att Sd får vara med i TV, och visa svenska folket vilka idioter alla andra är :)


...?

Sheriffen som är Sdare märkte även han att Sd politikern inte klarade sig väldigt bra. Du säger att han gjorde det bara för att du röstar på SD.
Tennsoldaten:

Sheriffen som är Sdare märkte även han att Sd politikern inte klarade sig väldigt bra. Du säger att han gjorde det bara för att du röstar på SD.


Vad smart du är som ogiltigförklarar mitt resonemang, för att du antar att jag röstar på Sd, för att sedan använda Sheriffen som "faktaunderlag", för att han är Sd:are. Snacka om att säga emot sig själv. För övrigt så röstar jag inte på Sd, jag röstar på ND. Till EP-valet röstar jag dock inte alls. Men ni inom vänstern är ju så desperata, att ni till och med intalar er själva att Gudrun gjorde bra ifrån sig. En gammal pillertrillande alkiskärring, som knappt kan uttala ord rätt pga alkoholdemensen.
Funebo:

Till EP-valet röstar jag dock inte alls. Men ni inom vänstern är ju så desperata, att ni till och med intalar er själva att Gudrun gjorde bra ifrån sig. En gammal pillertrillande alkiskärring, som knappt kan uttala ord rätt pga alkoholdemensen.


Är ju ganska pinsamt att inte ens kunna erkänna det lilla. Jag tycker att Gudrun är helt dum i huvudet, men t.o.m. jag anser att hon var grym här. Snacka om att vara insnöad.
God Konsument:

jag anser att hon var grym här. Snacka om att vara insnöad.


Funebo:

Men ni inom vänstern är ju så desperata, att ni till och med intalar er själva att Gudrun gjorde bra ifrån sig.


För övrigt så finner jag det löjligt att jag ska ljuga att Sd gjorde dåligt ifrån sig.