Forumet - Agera när man blir slickad..?

Agera när man blir slickad..?

3597 0 18
Hej, jag behöver ganska akut hjälp, det är så att jag har träffat en kille som jag verkligen gillar, han och jag bestämde oss för att ha oralsex igår, han slicka mig vilket var helt oväntat, jag visste inte hur jag skulle agera, så jag börja fnittra jättemycket... Nej, inte så lyckat, jag vet. Men min fråga är; vad är uppskattat att tjejen gör när de blir slickade? För alltså, det var skönt och jag längtar tills vi ska göra det igen (imorgon, därav att det är akut),  men blir så jävla stressad över att jag inte vet vad jag ska göra, inte kan jag väl ligga där och grymta och stöna. Ha alltid varit en väldigt tyst person så att göra ljud av mig kommer inte naturligt, så låg bara där halvt naken och fnissa... Ni förstår att jag inte vill att det ska hända igen, tack så sjukt mycket på förhand till alla vettiga svar. Jag tar gärna svar av både tjejer och killar såklart, bara jag får hjälp snabbt!!
Tror inte att någon frivilligt utför oralsex på en annan enbart för att partnern ska njuta, personen i fråga måste också finna det upphetsande. Därför tror jag inte att mottagaren kan agera fel om den på något sätt visar att det uppskattas.
Stön behövs inte, men håll kvar honom där nere med händer eller ben för att visa att han ska fortsätta.

Spana också in:

Tack, är lite nervös bara tror jag, vill så gärna att allt ska vara perfekt för honom för han är så underbar (: 
Men det finns inget jag kan göra heller? Jag tänker som så att jag når inte honom så kan inte göra något på honom, eller? Finns det något att göra för honom, eller ska jag bara ligga där och njuta? 

rosnos: Tack, är lite nervös bara tror jag, vill så gärna att allt ska vara perfekt för honom för han är så underbar (: 
Men det finns inget jag kan göra heller? Jag tänker som så att jag når inte honom så kan inte göra något på honom, eller? Finns det något att göra för honom, eller ska jag bara ligga där och njuta? 
håll på med hans hår/flint :)

brukar komma rätt naturligt allt det där, när man andas o slappnar av o så
Jag förstår att du blir osäker och nervös för att det ska gå fel och att du är rädd för att han inte ska gilla dig. Men jag tror att du blir nervös för att asså det var ju första gången ni hade oralsex och då är du ju inte så van att ha det med honom och då blir du osäker och nervös och vet inte hur han brukar göra och så. Men sen när du blir van kommer du inte bli nervös för då vet du vad du ska göra Tumme upp  Och jag tycker att det bästa är att du kan berätta för honom hur du känner och så så han vet lycka till Glad
Väldigt sent svar, men jag är ganska säker på att det finns en hel del som tänker som du, så jag ska ge mitt svar på frågan.

Vad göra? Njut! Det är det enda du ska göra. Är du en person som stönar och gnyr mycket vid sex, att det är sån du är, gör det. Han kommer uppskatta det.
Allt som inte kommer helt naturligt, det märks direkt.
Så, slappna av, njut och stöna så mycket du känner för.

Anledningen att jag svarade i tråden är för att den fick mig att komma och tänka på en flickvän jag haft.
Hon ville inte ha sex bakifrån. Anledningen var att hon inte visste vad hon skulle göra.
Vadå göra var det försts jag tänkte.
Det visade sig i alla fall när vi pratade att hon trodde att ifall jag ska ta henne bakifrån så förväntas hon uppföra sig som tjejerna i porrfilmer.
Att hon ska stå på alla fyra och vända huvudet på sned mot mig med sexig blick och bita sig försiktigt i underläppen typ.

Jag förklarade att det är det sista jag vill. Att det enda hon ska göra är att njuta och vara sig själv.

Efter en fest kom vi hem på kvällen. Vi hade sex, jag tog henne bakifrån.
Det var mörkt, det var fumligt, men vi njöt båda två lika mycket.
Efter det så gjorde vi det ofta, varpå hennes föreställning om hur det "ska vara" och vad hon "ska göra" var borta.

Ytterligare en annan flickvän ville inte heller ha sex bakifrån, pga att jag då skulle se hennes rumpa.
Saken var den att varje gång jag slickade henne så tyckte hon om att hålla sina händer på baksidan av sina knän och dra benen upp mot sig själv.
Det är inte så svårt att lista ut att jag med andra ord hade både hennes fi*ta och rumpa mitt framför mitt ansikte.
Jag berättade det, och av någon mystisk anledningen hade den tanken aldrig slagit henne.
Det är ju inte så direkt att, tar man en tjej bakifrån och "upptäcker" att hon har ytterligare ett hål, fast mellan skinkorna, att då blir man chockad och förvånad. Haha..