Forumet - Agerar Carina Höglund rätt ang. mordet på Engla?

Agerar Carina Höglund rätt ang. mordet på Engla?

6255 1 99
Carina Höglund har ju gråtit ut i media var och varannan månad. Det känns som att hon försöker att tjäna pengar på att sin dotter dog.

Vad anser ni om att hon stämde staten?
Visst är jag inget fan av den nuvarande svenska staten och polisen, men med hennes resonemang kan ju alla brottsoffers nära och kära stämma staten.

Tipsen polisen hade fått om Pernillamordet - existerar de ens?
Och även om Anders Eklund hade dömts då skulle han ju ändå vara ute 2008 med tanke på våra låga straff man får för höga brott.

Hon satte upp ett bankkonto så att man kunde sätta in pengar på det. [rolleyes]
Så mitt svar är självklart

ZHUCHENG-SHANDONG:

Nej, hon vill tjäna pengar på mordet! (Du röstade på detta alternativ)

Är det rätt att Carina Höglund satte upp bankkonton och viker ut sig så för media och kräver höga summor av staten?

aa hon leja säkert Eklund själv för mordet.

Nä, men jag tror inte alls på att det.. Måste vara för jävligt det hon varit med om.. och detta är hennes sätt att försöka hantera det.. jag skulle dödat honom.. jag skulle brutit mig in och stampat sönder hans huvud.. Hennes sätt är lite mer civiliserat bara

Spana också in:

Snacka om att skriva en ledande fråga...

ZHUCHENG-SHANDONG:

Ja - övrigt (skriv varför) (Du röstade på detta alternativ)


Ja, jag tycker att staten bör skärpa sig! Allt som ser till att staten skärper sig (i detta fall skadestånd) är positivt.

P.S. Personligen hade jag velat se Eklund avrättad.
ZHUCHENG-SHANDONG:

Övrigt (Du röstade på detta alternativ)


Förståeligt att man blir lite knepig i huvudet av en sådan situation, dalarnas polisväsende är en avdelning felprioriterande mähän - ja. Men samtidigt så känns det ju som att hon drivs lite av uppmärksamhet eller vad det nu är.
ZHUCHENG-SHANDONG:

Sörjande?Snarare pengakåt.Om jag var 10 år gammal och blev mördad hoppas jag verkligen att mina föräldrar aldrig ens skulle komma i närheten av att beté sig så svinigt.


Du verkar inte kunna tänka dig in i andras situationer, inte så konstigt eftersom du antagligen inte varit med om något liknande. Vad vet du om pengar? Kanske handlar om stödet hon får ifrån svenska folket. Hon har ett behov av att göra så eftersom det hjälper henne, möjligtvis destrukrivt, att hantera englas död. Tänk lite bredare.