Forumet - ÅH!!

ÅH!!

1341 0 25
Jag bor då hemma hos min pappa och hans tjej. I allafall så frågade jag om jag kunde laga middag till oss tre ikväll. Först frågade jag pappa via sms och då skrev han: bla bla sen en maträtt. Sen frågade jag min pappas tjej och allt det gick bara bra. Sen när min pappa kom hem så blev han sur och arg på mig för att det inte EXAKT var det han ville ha. Så just nu är jag ledsen :( 

Spana också in:

Jag är ledsen att han reagerade så. Förstår om du känner dig nedslagen och ouppskattad. Det hade varit en mer sympatiskt reaktion av honom att uppskatta det du gjort och varit överseende med det lilla som inte vara perfekt. Beklagar att han sårade dig. Förhoppningsvis kan du tala om för honom hur du känner så att han vet att han bör tänka på hur han kan ändra på hur han värderar dina insatser för familjen.

Kram!

Chibibbi: Jag är ledsen att han reagerade så. Förstår om du känner dig nedslagen och ouppskattad. Det hade varit en mer sympatiskt reaktion av honom att uppskatta det du gjort och varit överseende med det lilla som inte vara perfekt. Beklagar att han sårade dig. Förhoppningsvis kan du tala om för honom hur du känner så att han vet att han bör tänka på hur han kan ändra på hur han värderar dina insatser för familjen.

Kram!
kram till dig också!