Forumet - åh jag orkar inte , är så rädd att jag blir utanför

åh jag orkar inte , är så rädd att jag blir utanför

241 0 13
Okej , i 2 veckor har jag mått på TOPP och älskat livet , skolan ALLT ! Men idag va skolan öppen för nån viktig dag och nästan alla i klassen kom , förutom jag då . Trodde helt ärligt inte att det skulle va kul eller roligt , orkade inte fixa mig . Det har börjat MASSVIS med nya elever på skolan som mina kompisar nu har lärt känna och blivit BFF's med typ ... Dom va ute jätte länge och hela facebook är spammat av deras videos och bilder . Jag är ALLTID den som inte är där när något roligt händer , och blir den som skrattar när alla andra berättar hur roligt dom hade det . Jag börjar nästan gråta när jag tänker på måndag , jag kommer bli utanför .

JA DET ÄR I-LANDSPROBLEM men helt ärligt bryr jag mig inte

Spana också in:

ja jag overractar . Det va skolans dag eller något sådant . Kommer inte ihåg . Det har börjat jätte många nya elever på min skola , ett annat högstadium har flyttat till vårat . Men grejen var ju att nu har dom lärt känna alla nya och jag kommer va helt lost . Alltså jag blir såhär hela tiden , deprimerad över småsaker och gråter för ingenting .
Ta det lugnt! Det är så lätt att överreagera när sånt här händer. Andas!!! Du kan ju lära känna dem också, det är bara människor och de tillhör ingen. Det är bara köra på! Istället för att se det här som "åh vill inte hamna utanför" får du försöka på det som "åh nu kan jag också lära känna lite nytt folk".