Forumet - Airsoft team i Göteborg söker medlemmar för ny skyttegrupp!

Airsoft team i Göteborg söker medlemmar för ny skyttegrupp!

8099 0 60
Image

Playboyz är idag ett 12 man starkt airsoft team med egen spelmark, klubblokal och vapen-verkstad.
Vi söker dig som är intresserad, samt är villig att lägga ner tid på din hobby!
Vsaf spel anordnas på Kode maskin med jämna mellanrum och med väldigt många nöjda spelare!

Se feedback i trådarna som länkas nedan:


Länkar borttagna/Mod

Youtube video från spel vid Kodemaskin!Lite information om vår spelmark!
Vår spelmark är på 58hektar!
Vi har flera ”tactical locations”, med värn, simulerade pansar skytte värn, baser och spawnpoints! (se karta nedan)
Vi kommer också fortsätta bygga ut/förädla vår spelmark under kommande månader, så om du är intresserad av att hjälpa till med detta är det helt klart ett plus i kanten vid en ansökan!

[size=150]Karta över marken![/size]

Image

Här är också några bilder från teamets hemsida!

Image

Militära erfarenheter!
Som sagt, militära erfarenheter är ju självklart eftertraktat inom airsoft, i Playboyz så har vi redan flera medlemmar som tjänstgör inom hemvärnets insats plutoner!
Vi har även andra som nyligen gjort lumpen, och kan undervisa i militära förfaranden för att på så sätt förhöja vår stridsduglighet och förhoppningsvis komma segrande ur striden!

Så om du själv saknar militär utbildning så lär vi upp dig!
Det är alltså absolut ingen måste att gjort lumpen!
Det vi i Playboyz värderar allra högst är att du är motiverad, är delaktig i föreningen, vill lära dig nya saker och är delaktig i de spel som Playboyz spelar och arrangerar! Även nybörjare inom airsoft är hjärtligt välkomna att gå med!
Vi hjälper den som är ny att komma igång med råd, hjälp och vapen-meck!

Åldersgränsen är 18år inga undantag!

Om du känner att Playboyz airsoftförening är något för dig, tveka inte! Skicka ett PM till D.Andersen eller gå in på vår hemsida på

Länk borttagen/Mod

Spana också in:

Jag har redan gjort lumpen, visst är erfarenheterna från lumpen till nytta, men det är knappast samma grejj.

Detta är ett spel, lumpen är träning inför skarp strid, vilket inte är något vidare.

Redrum:

Hur "dör" man? Har alltid undrat det...


Alla träffar är en "kill", och då kan du antingen vänta 30min och hoppas på att en medic hittar dig, (då kan han ge dig ett första förband) eller så går du tillbaks till "safezone" och vänta på nästa "spawn" som oftast infaller varje hel eller halv timme.

När du blir träffad kommer du känna eller höra det väl, när du är träffad skriker du "hit" eller "träff" och sätter en röd trasa på huvudet för att andra ska se att du är ute ur spelet, (så slipper du bli sönderpepprad när du ska gå till safezone)

Det finns regler för allt.

Detta är alltså en sport/lek för barnsliga vuxna (som jag), om du känner att du är inresserad gå in på www.vsaf.se eller www.playboyz.info

Annars kan ni skriva pm till mig så förklarar jag vidare.

Mvh Sport
Sport:

När du blir träffad kommer du känna eller höra det väl, när du är träffad skriker du "hit" eller "träff" och sätter en röd trasa på huvudet för att andra ska se att du är ute ur spelet, (så slipper du bli sönderpepprad när du ska gå till safezone)


Aha! Så det var därför nåra sprang runt med röda trasor [crazy] Men är alla verkligen så ärliga att de erkänner att de är döda? Eller har jag för låga förväntningar på mänskligheten? Tack så mycket iaf för att du förklarade [y]
Roll on:

Hade gärna varit med om jag varit två år äldre och bott i Göteborg. :<

Men i vilket fall, kan ni rekommendera några hemsidor man kan beställa hem bra nybörjarvapen för bra pris?


Tyvärr är det 18års gräns på airsoft i stort sett i hela världen, inte så mycket för att 16åringar inte kan hantera ett vapen i ett spel utan mer för att dom är så lika riktiga vapen och polisen kan med lätthet misstolka vapnet som ett riktigt, då kommer dom dra skarpt och måhända också skjuta skarpt vilket skulle vara ännu mer av en tragidi om det hände med en minderårig.

I vilket fall som hellst så är det lagligt för dig att använda softairguns om du har en person som är över 20år med dig när du skjuter, min tolkning är alltså att du får spela i mindre privata spel om du har med dig en person som är över 20år, (som kommer ansvara för dina handlingar) alltså bör han stanna relativt nära och ha översikt hela tiden.

Fråga dina föreldrar om dom är villiga att vara med dig, det är alltid ytterst dina föreldrars ansvar att se till så att lagen följs eller inte.

Om du är intresserad av kolla på vapnen, och kanske skaffa dig en uppfattning om hurivida vapnen är bra, dåliga vilka som är värt att köpa så råder jag dig att gå in på www.airsoftsverige.com och leta dig fram till återförsäljare, där står det om dom utländska, inhämska vapen återförsäljarna + länkar till dom.
Det står också en massa länkar till olika gear återförsäljare.
fisQ:

Måste man ha "automatvapen" om man ska vara med er? Kan man inte likagärna bara ha en pistol?

Med tanke på att alla träffar är en kill är det ju mycket lättare att röra sig med en pistol än med ett automatvapen och antalet skott man pungar ut spelar ju ingen roll.


Tja, rent teoretiskt så skulle det ju funka, men du skulle förmodligen inte ha en chans, då det finns support vapen som "pungar" ut flera 100 skott i minuten, som har en effektradie på 50m, sedan finns det snipers som skjuter på det dubbla.

Det är helt klart mycket bättre med en AEG, (Automatic Electric Gun), det finns billiga AEGer som är mycket prisvärda, se "kinakloner" vars kvalitee motsvarar dom riktiga och ibland tillockmed överträffar orginalen.

Så om du vill börja i airsoft och behöver ett vapen så får du nog räkna med att lägga ut iallfall 1.500kr för en bra kinaklon.

Då har du ett bra vapen, sedan kanske du vill ha magasin osv, kanske en stidsvest. du kan få tag på magasin till en AEG för ca 100-200kr styck en hyffsad stridsvest i budgetvariant kostar väl ca 500kr.

Sedan kan man beställa vapen och utrustning från utlandet, då blir det billigare men det tar längre tid att få hem dom, och en eventuell reklamation kommer bli mer omständig.

Men för att du överhuvudtaget ska ha en chans i ett spel behöver du en AEG, eller liknande. nybörjar kläder kan de flesta hitta i garderoben hemma, det ända som krävs är att dom är matta och eller mörka i färgerna samt är stryktåliga.

Sedan är ju godkännda skyddsglasögon ett måste vid ALLA spel!
Dom ska minst klara 130m/s från pointblank imo.

Man kan ju också bli medlem på www.airsoftsverige.com och läsa topicen "köp och sälj" sedan bli medlem i sverok så kommer du kunna kolla "köp och sälj" avdelningen och köpa ett bra nybörjar gear billigt därifrån.

Kunskap finns både hos oss på Playboyz, på Vsaf forumet och Airsoftsverige.

Det finns även en hel del tjejer som håller på med airsoft, (en minoritet helt klart) men ett par finns det allt, så om du är tjej och vill springa omkring i skogen och panga så är ni också välkomna!
Krille66690:

har god lust att anmäla dit till mod/admin. det enda du gör i alla trådar jag har kollat är att dryga dig och irritera folk.


okej, vänta här, ska bara gå o låtsas bry mig om din åsikt, brb

seriöst, nyreggade idiot, om du tkr det jag sagt borde anmälas så har jag gjort säkert 50-tal värre kommentarer utan att blivit anmäld (har fått tre varningar på det här accet och vet inte hur många på min förra; martin312), grejjen är att jag får varningar men aldrig blir avstängd. du är seriöst helt jävla dum i huvet, om du älskar krig kan jag köra upp en k-pist i din röv, sånt gillar du antar jag. så visst, anmäl mig, å andra sidan så älskar många mitt pigga initiativ. men visst, vill du varna mig så kan jag skriva lite saker åt dig som är faktiskt värda en anmälning:

ditt jävla fula nyreggade freak, gå o dö för det är vad du är värd. seriöst, hatar dig, så jävla äcklig är du.

så, nu har du nått som faktiskt blir värt att anmäla tönt.

puss puss[love]