Forumet - Aj, vad ska jag göra? :>

Aj, vad ska jag göra? :>

275 0 27
Blonderade mitt vackra hår igår, måste blitt något konstigt för precis där jag egentligen har benan blev en lie torr röd fläck, hur föreslår ni att jag behandlar denna?
vill naturligtvis att den lilla röda fläcken ska väck, eftersom den sitter lägligt till kan jag ju peta på den med salva och sånt skit. Såååå... någon liksom, som har en aning om vad jag ska göra för att den ska försvinna?

Spana också in:

sixten8:

men asså gumman [love] försvara dej inte onödan


varför gjorde du det då lilla gubben?

Unexpected:

Apoteket borde ha snälla och bra produkter, men köp ännu hellre en planta [smile]


x') okej.. men kom igen nu, jag borstar faktisk den här delen av håret och det gör ont när jag kommer emot[sad]
XMinGrönaLampaÄrDödX:

Borde inte din hårbotten vara lite förstörd med tanke på hur mycket du färgar håret? Eller är du Superhårbottenwoman? [blush]


Jag färgar inte håret särskilt mycket. och även när jag gjorde det(varann vecka) så har min hårbotten aldrig varit något problem. tvättar ju inte håret särskilt ofta och inte med schampo heller så den är inte utsliten[rolleyes]
lejonmamman:

Jag har jättekänslig hud + hårbotten så jag vet hur det känns!!
Dränk in fläcken med olivolja. Funkar suveränt för mig iaf [y]


thank u, jag ska prova[y]
Helena NÄTVANDRARNA:

Det finns ett preparat på apoteket som är till för just torr och irriterad hårbotten, vit flaska med röd kork. Jag brukar använda den när jag har dreads iflätade.


mina är naturliga, tror du det går bra ändå?
har märkt att min hårbotten är väldigt torr[sad]
Helena NÄTVANDRARNA:

Har du också dreads? Det spelar ingen roll om man har dreads/syntetdreads eller vanligt hår, oljan är för hårbotten och kladdar inte.


Bra, för det är rätt komplicerat, allt är liksom som en stor platta hår i hårbotten[blush] jag ska kika på apoteket, kanske vore något!