Forumet - Åka till LA och bli känd

Åka till LA och bli känd

4364 0 69
Min dröm är att bli känd. Och då inte Danny eller Carola känd utan Lady Gaga, Marilyn Monroe känd. Och jag känner att det är till 100 % vad jag vill. Det finns inget annat.

Jag är 15 år. Jag vill antingen börja som modell, skådespelerska eller artist. Och jag kan ju inte söka till idol eller något sådant. Alla vet hur det går efter. Och jag kan inte.. hm, bara stanna här i lilla Sverige.

Så jag vill åka på ett sådant high school year i USA, jag vet att det låter helt sjukt att göra det DÄRFÖR men jag hade säkert velat det annars också.. kanske. Iallafall jag har kommit en bit på vägen i det.

Mitt mål är att hammna i Los Angeles. Bli upptäckt av någon modellargentur och gå på auditions till filmer. Det är vad jag vill.

Är jag helt dum i huvudet som tror på det här själv?

Spana också in:

Okej, tack för alla svar. Nej, alltså det är inte att jag vill ha bekräftelse eller något sådant. Det är bara att jag känner att det är det jag vill.. Bara vill. Kan inte förklara det bättre. Okej, mina förutsättningar. Jag kan sjunga och spela gitarr. En del kompisar som hört mig sjunga och mina föräldrar säger att jag sjunger bra men jag är ju absolut inget proffs. Jag antar att jag ser bra ut när jag fixar mig. Svårt att prata om sitt eget utseende men jag tror inte att just det kommer vara ett problem. Okej, så vad är det naiva, igentligen?
Vill du tillräckligt så lyckas du. Vill du inte, så hamnar du slutligen på ICA... no offense... haha njä, men du funderar på modell, skådespelerska eller artist säger du.

Redan där kommer problemet in... Alltså, du måste betämma dig för exakt vad du vill bli och verkligen satsa 100 på det och inte endast 99. Däremed även en sak och inte tre. Annars funkar det inte.

Men artist? Då måste du vara en jäkla bra sångare och konkurrensen blir stenhård, så det tror jag inte går vidare bra, om du nu inte är något alldelles extra.

Modell... Är du jätte snygg? Vem som helst lyckas ju inte här. Och jag tycker personligen att du ska skippa modell-drömmen.

Skådespelerska finns det säkert godast chanser i. Men det är ju som sagt om vill tillräckligt. Det räcker inte med att drömma och bara göra det man ska för att bli en, utan på all tid du har satsa... Hur är det med engelskan? Bra att börja träna på den redan! Och utseendet är viktigare även här än man tror, så man kan ju inte se ut hur som helst -.

Men mitt tips nudå... Gå/gå klart gymnasiet, natur eller teknik bör du satsa på eller något skådespelargymnasi (om nu dessa linjer existerar fortfarande)

Medans börjar du på teater om du nu inte redan gör det, satsa också på engelskan och speciellt uttalandet. Håll dig i form och skick, och efter gymnasiet söker något universitet eller nått i USA. Där det håller på med det du vill bli.

Självförtroendet, utsendet samt talangen är det vikigaste, tänk på det!
teensoundman:

Men artist? Då måste du vara en jäkla bra sångare och konkurrensen blir stenhård, så det tror jag inte går vidare bra, om du nu inte är något alldelles extra


Måste man verkligen det? För nu pratar jag inte sångare som typ Christina Aguleira eller Celine Dion. Utan mer pop artister som Katy perry, Rihanna. Katy Perry är ju faktilskt ett utmärkt exempel på en som INTE sjunger bra. Även kesha som också är stor och sjunger mycket sämre än jag.

Jag trodde mer popartist handlade om att ha massa tur och få en hitsingel, ha massa kontakter mycket personlighet och självklart viljan, mer än någon annan..


teensoundman:

Modell... Är du jätte snygg? Vem som helst lyckas ju inte här. Och jag tycker personligen att du ska skippa modell-drömmen.


Jag vill inte skryta eller något sådant men grejen är att jag faktilskt är extremt bra framför kameran naturligt. Om jag knäper tio bilder och posar till, alla blir på något konstigt vis jättebra. Jag antar att jag är "snygg" på en del sätt för att jag får sådan uppmärksamhet. Det är jättesvårt att bedöma sitt eget utseende.

Tack för ditt svar :)
Och tro mig, jag har viljan. Alltså den är så jäkla stark så det bara brinner inom mig, vill, vill, vill. Alltså jag fattar att det måste finnas hur många tjejer som helst som mig. Men.. gud vad jag vill, jag ÄR den som vill mest. Jag är den som drömmer om det. Mer en någon annan.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


teensoundman:

Men mitt tips nudå... Gå/gå klart gymnasiet, natur eller teknik bör du satsa på eller något skådespelargymnasi (om nu dessa linjer existerar fortfarande)


Nja.. Går i nian. Det känns som ju tidigare desto bättre.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 2 - - - - - - - - - - - - - - - - -


x_marty:

Om du någonsin ska bli nätkändis (eller känd över huvud taget) så måste du hela tiden interagera med människorna omkring dig. Och vidare engagera dem. Jag önskar dig ett stort lycka till. Men glöm för gudskelov inte bort vem som gav dig rådet, när du väl är känd.


Det ska jag. Tack och nej då ;)