Forumet - Åka till USA och kolla på NBA

Åka till USA och kolla på NBA

330 0 13
Hej allesammans

Jag och två vänner har bestämt oss för att åka till USA till vintern eller våren. Vi är intresserade av att kolla på en eller fler NBA matcher. Vi undrar om det finns någon där ute som varit med om samma sak. Vi har precis bestämt oss för att åka men är inte säkra på hur vi ska tänka. Är det någon som har tips eller annat man bör tänka på om detta går det jättebra att svara!

Tack på förhand

Spana också in:

Murce:

Vi undrar om det finns någon där ute som varit med om samma sak.


Jag och en kompis ska till USA (NYC) över nyår och titta på New York Rangers - New York Islanders i Madison Sq... och göra en massa annat så klart.

Vart hade ni tänkt åka? Har ni några favoritlag ni vill se? NYC är ju absolut det billigaste alternativet med tanke på priset för flygbiljetterna. Tänk också på att ni måste införskaffa er vars ett turistvisum från ambassaden i Sverige. Sen kan ni leta upp något billigt boende på http://www.hostels.com eller http://www.booking.com Jag vet inte när biljetterna till NBA-säsongen släpps men det absolut enklaste om man vill titta på en NHL-match är att använda sig av lagens biljettsystem där man kan köpa av årskorts-innehavare som säljer biljetter till enskilda matcher.

Ett årskort till New York Rangers går ju loss på ca 35 000-40 000kr så det är ju många som köper ett och sedan säljer ut de matcherna de inte vill gå på. Skulle tro att det är samma gällande NBA.

Hoppas det hjälpte!

isola:

Var 21 år eller äldre om ni ej har päron med er, annars suger merparten av Jänkarland.


Eh, var har du fått det ifrån? Det stämmer verkligen inte.