Forumet - Åker ni som ser er själva som vuxna fortfarande till nöjesfält för att stanna där från morgon till natt?

Åker ni som ser er själva som vuxna fortfarande till nöjesfält för att stanna där från morgon till natt?

6915 0 27

Tjaa, god morgon!!!

Jo, jag vill ju som ni kanske har sett i den andra tråden åka den där nya HELIX på Liseberg. Rodnar

Drar ni andra som är 18+ fortfarande till nöjesfält? tkr d känns lite barnsligt ändå om man inte är där med just barn dårå. 

Jag frågade en människa i veckan typ, "eyy, skaru med till liseberg och åka den där nya helix någon dag?" så sa jag typ: "vi drar la in på liseberg och åker den, sen typ hittar på ngt annat i götet, drar på ngn klubb lr ngt innan tåget går osv" 

varpå hen ba: "jag åker inte ända till gbg för att vara på liseberg i ett par timmar, sedan göra ngt annat tråkigt, sedan åka hem. ska jag till liseberg så ska jag vara där från det öppnar till det stänger, köpa åkband, åka alla grejer, äta sockervadd, köpa polkagrisar.."

varpå jag ba: "bitch please, äru 10 år eller?" (hen är 25)

sen blev vi typ ovänner en kort stund. 


Min fråga är helt enkelt, hur gör ni??? nu råkar jag förvisso bo i snåland bland massa snålt folk.. men drar ni som är 18+ och ej bor i gbg/sthlm till dessa nöjesfält liseberg/gröna lund för att stanna där hela dagar? Jag skulle seriöst dö av tristess efter ett par timmar... man är inte 10 längre som sagt liksom..       

Spana också in:


S3ON: Tjaa, god morgon!!!
Massa utav mina polare pratar om att de ska åka dit i början utav Juni. Nästan alla ville åka tidigt på morgonen och vara där när det öppnar, sen vara där hela dagen, gå runt i Götet ett par timmar och dra hem med senaste tåget vid natten. Själv så hänger jag nog inte på då jag inte vart där sen jag var 9 år och då vågade jag inte åka något och har känt sen dess ifall jag baxar dit någon gång så kommer jag inte "våga" åka något nu när jag är äldre heller Galen Jämrans noja..