Forumet - Åker till New York idag, några tips?

Åker till New York idag, några tips?

5697 0 24

Spana också in:

promenera över brooklyn bridge på kvällen till "brooklyn bridge park" om det är nice väder och njut av utsikten över manhattan. sjukt fint. 

har du mycket tid ta dig till clinton street baking company och ät asnice pannkakor. vill du turista for real så är empire state building faktiskt värt att åka upp i. 
använd google maps och sätt stjärnor på ställen du vill till, kom ihåg att ladda ner kartan för offlineanvädning. GULD!

åk roosevelt island tram och promenixa på ön för lite lugn och skylineutsikt, ät frukost/brunch på the grey dog (förutom att det är prisvärt så jobbar det SJUKT fina snubbar där), gå på någon (eller några) rooftop bars, strosa runt på union square och njut av deras farmers market, ät italienskt och cupcakes, gå på en musikal (köp sista minuten matinébiljetter för halva priset hos tkts på times square). gå, gå, gå. ta en gul taxi nån gång, ibland är det ett äventyr i sig att få tag på en (who would've thought that i new york?). jag bodde i soho, det är sjukt mysigt att bara gå runt däromkring (soho/nolita/little italy) på dagar och/eller kvällar.

åh...
Besök glass/sandwichbaren Sant Ambroeus på East side. Helt otroligt god glass och fantastiska mackor och världens bästa fruktsallad. Får INTE missas. Tillbringade större delen av min barndom därinne tillsammans med pappa, han drack kaffe och jag åt glass och så läste vi böcker. Supermysigt.