Forumet - Akut! Behöver hjälp snabbt!!

Akut! Behöver hjälp snabbt!!

6174 2 33

Hej! Jag är en tjej på 16 år. i lördags sov jag över hos en av mina närmsta tjej kompisar. Vi har ganska nära relation till varandra och kan prata om nästan allt iallafall. Men så på morgonen låg vi och kollade på tv tillsammans i soffan, vi liksom låg och myste lite. Tillslut så började vi pussas lite för vi hade gjort de kvällen innan men mest på skämt. Men sedan nu på morgonen nu då så gick de där små oskyldiga pussarna vidare till lite mer aggressivt hångel. Och jag tänkte ju hela tiden liksom vad gör jag igentligen?? Men sen så efter vi hade hånglat i säkert 15 minuter så slutade vi och hon sa " de där var ju ganska mysigt". Jag ska påpeka att jag blev väldigt tänd under hela grejen och tror det var detsamma för henne.  Sen efter det så åkte jag hem och inget mer med de, vi hörde inte av varandra på kvällén. Nästa dag var det skola och jag tänkte verkligen på hur de skulle vara nu i skolan. Jag tyckte det var lite stel stämning mellan oss men jag försökte vara som vanligt. Men nu i efterhand och under dagen som gått har jag tänkt på att jag faktiskt inte skulle ha några problem att bli tillsammans med henne och undrar om hon tänker på samma sätt? Eller om det bara var så att vi testade och aldrig mer ska prata om det? Vad tror ni? Ska jag berätta för henne hur jag känner och hoppas att hon känner samma tillbaka eller testade vi bara?


Stålröven: Det gör du väl som du vill med.. Men du måste tänka realistiskt.. Alltså att om du blir tillsammans med henne så kanske hon inte vill vara vänner efter att ni gjort slut.. Är du villig att riskera det för kärlek, så kör på..
Det är det jag tänkt på också att det inte är så smart. Men det känns som om jag ändå måste ta upp det här eftersom allt inte riktigt är som det brukar vara mellan oss efter det här

Spana också in:


Vickan1234: Jo. Men det känns ändå bra med lite vägledning, för jag är verkligen helt förvirrad av det här. För har aldrig tänkt eller känt för tjejer på det sättet, har bara varit tillsammans eller gjort saker med killar. För om hon ändå är ganska kall mot mig kanske jag bara ska släppa det och strunta i att fråga eller?
Ja.. Du märker ju vad hon tycker.. Du ska absolut inte tjata på henne om det om hon inte vill.. Då kanske eran vänskap bara blir sämre eller obefintlig.. Du är väl bisexuell.. Det är rätt vanligt bland tjejer faktist.. Vanligare än du tror, de flesta pratar inte om det bara!

Stålröven:
Ja.. Du märker ju vad hon tycker.. Du ska absolut inte tjata på henne om det om hon inte vill.. Då kanske eran vänskap bara blir sämre eller obefintlig.. Du är väl bisexuell.. Det är rätt vanligt bland tjejer faktist.. Vanligare än du tror, de flesta pratar inte om det bara!
Och är rädd att hon tänker att nej jag vill inte att hon ska sova över hos mig mer efter det som hände osv

Patrick: Ni är båda väldigt unga. När man är ung går man igenom olika faser i livet. Det är inte alls 100% säkert att hon känner på samma sätt. Du gör som du vill, men jag avråder dig från att fortsätta p.g.a du kan skada hennes känslor.
Men tror du att det kommer bli som vanligt igen då? För just nu är de ju lite konstig stämning mellan oss. Ska jag ge det tid och bara prata och vara som vanligt med henne och hoppas att de blir som förut?